dinsdag, 09 juli 2019

Nissan presenteert de vernieuwde Navara

Nissan presenteert de vernieuwde Navara © Nissan
Nissan stelt de vernieuwde Navara voor. De pick-up is robuuster, intelligenter en efficiënter dan zijn voorganger. Ook wordt de aantrekkingskracht vergroot met een reeks nieuwe voorzieningen voor extra comfort en veiligheid. 

De Nissan Navara heeft zich ruimschoots bewezen als veelzijdige pick-up die uitstekend geschikt is als werkpaard én voor avontuurlijke ritten in de vrije tijd. Met zijn indrukwekkende terreincapaciteiten en hoogstaande technologie is de Navara zowel op als naast de verharde wegen volledig in zijn element.

De vernieuwde versie combineert het beste van Nissans leidinggevende positie op het gebied van crossovers en ruim tachtig jaar ervaring met de ontwikkeling en productie van pick-ups. De Navara heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd ten aanzien van betrouwbaarheid en terreincapaciteiten en is met 231.435 verkochte exemplaren in 2018 (+6% t.o.v. 2017) de bestverkochte pick-up van Nissan in de wereld. Bovendien wordt de Navara, evenals de andere bedrijfswagens van Nissan, standaard geleverd met een fabrieksgarantie van 5 jaar/160.000 km, wat toonaangevend is in deze klasse.

Belangrijkste nieuwigheden vernieuwde Navara:

-      Een schonere en efficiëntere dieselmotor conform de emissienorm Euro 6d-TEMP die tot december 2021 van kracht is.

-      Meer vermogen voor de basismotorisering dankzij Twinturbo-technologie.

-      Introductie van nieuw NissanConnect-infotainmentsysteem met verbeterd 8-inch touchscreen en connectiviteitsdiensten waarmee het voertuig op afstand kan worden bediend.

-      Verbeterde remeigenschappen en kortere remweg dankzij de toepassing van schijfremmen op alle wielen.

-      Een geoptimaliseerde achterwielophanging voor meer stabiliteit in onbeladen toestand.

-      Eerste multilink-wielophanging voor de Navara King Cab.

De vernieuwde Nissan Navara is ook voorzien van nieuwe voorzieningen ter aanvulling op de bestaande technologie onder de noemer Nissan Intelligent Mobility. De bestverkochte uitvoering, de Tekna, is standaard uitgerust met onder meer Hill Start Assist, Hill Descent Control, Intelligent Emergency Braking en Intelligent Around View Monitor.

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy