vrijdag, 05 juli 2019

Lexus bevestigt productie LC-cabriolet

Lexus bevestigt productie LC-cabriolet © Lexus
Op het prestigieuze Goodwood Festival of Speed heeft Leuxs bekend gemaakt dat het de LC-cabriolet in productie gaat nemen. Deze fraai gelijnde cabriolet-uitvoering van de luxueuze Lexus LC maakte begin dit jaar zijn werelddebuut. Een prototype van het productiemodel komt in actie tijdens de heuvelklim op het befaamde Goodwood Festival of Speed (4-7 juli a.s.). 


Met de nieuwe LC Convertible breidt Lexus zijn LC-gamma verder uit. Dat bestaat momenteel uit de luxe coupés LC 500h en LC 500. Beide behoren tot de meest aansprekende modellen die Lexus tot nu toe ontwikkelde. Dankzij de ultieme combinatie van een oogverblindend design, verfijnd Craftsmanship en uitzonderlijke prestaties, spreekt de Lexus LC wereldwijd tot de verbeelding. 

Gecamoufleerd 

Het prototype van de LC Convertible dat op het Goodwood Festival of Speed in actie te zien is, is gecamoufleerd maar geeft een goed idee van hoe het productiemodel er uiteindelijk uit komt te zien en van zijn prestaties. De auto wordt bestuurd door de professionele p Nick Cassidy die momenteel met een LC Coupé succesvol meedoet aan het Japanse Super GT-kampioenschap in de GT500-klasse.

Lexus maakt in aanloop naar de marktintroductie van de LC Convertible meer specificaties van de auto bekend, waaronder de aandrijflijn(en). 

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy