donderdag, 21 maart 2019

Dit is de Hyundai Tucson N-Line

Dit is de Hyundai Tucson N-Line © Hyundai Motors
Hyundai breidt met de nieuwe Tucson N-Line het gamma van de populaire SUV uit. Het nieuwe model combineert de kracht, de veiligheid en het comfort waarop de Tucson prat gaat, met de dynamische stijl en uitstraling van een N-Line versie.New Tucson N Line 17
Na de succesvolle marktintroductie van de i30 N-Line breidt Hyundai zijn dynamische uitrustingsniveau verder uit: “Met de nieuwe Tucson N-Line biedt Hyundai deze sportiviteit aan klanten die ook de veelzijdigheid en het comfort van een SUV verlangen”, zegt Andreas-Christoph Hofmann, Vice-President Marketing en Product bij Hyundai Motor Europe. “De Tucson is ons bestverkochte model in Europa en hij is echt in het hart van ons merk gepositioneerd. Daarom zijn we verheugd dat we deze N-Line versie aan onze klanten in dit segment kunnen voorstellen.”

New Tucson N Line Engine
Naast de 2.0 CRDi-dieselmotor met 48 volt batterij die in 2018 in de nieuwe Tucson werd geïntroduceerd, heeft Hyundai zijn efficiënte en snel reagerende mild hybrid-technologie van 48 volt nu gekoppeld aan de 1.6 CRDi-dieselmotor van 136 pk, waardoor het brandstofverbruik met maximaal 11 procent daalt (NEDC 2.0).

De mild hybrid-aandrijflijn maakt deel uit van Hyundai’s wereldwijde inspanningen om het brandstofverbruik te verminderen. De technologie maakt gebruik van een lithium-ionpolymeerbatterij van 0,44 kWh en 48 volt, een Mild Hybride Starter Generator (MHSG), een LDC-omvormer (Low Voltage DC/DC of laagspanningsgelijkstroom/gelijkstroom) en een omvormer. Dankzij deze 48 V-technologie slaagt Hyundai erin het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van de nieuwe Tucson met maximaal 11 procent te verminderen.

Met zijn vermogen van 185 pk is de 2.0 CRDi met mild hybrid-technologie van 48 volt de krachtigste motor in het aanbod van de nieuwe Tucson N-Line. Een andere evenwichtige optie is de 1.6 T-GDI-benzinemotor van 177 pk. Alle motoren voldoen aan de nieuwe Euro 6d Temp-uitstootnormen.

New Tucson N Line 19
De Tucson N-Line is een unieke combinatie van een gezins-SUV en N-geïnspireerde sportiviteit. Het nieuwe uitrustingsniveau biedt koetswerk- en interieurdetails die geïnspireerd zijn op het N-gamma, het highperformance aanbod van Hyundai. De dynamische designdetails worden op de turbobenzine-versie en de krachtigste diesel aangevuld met een verfijnde MDPS-stuurbekrachtiging (Motor Driven Power Steering) en een aangepast onderstel, zodat klanten een nog sportievere rijervaring kunnen genieten. De veren van deze Tucson N-Line topversies zijn achteraan 5% en vooraan 8% stijver, terwijl softwareaanpassingen in de stuurinrichting een iets directer en meer lineair stuurgevoel verlenen.

New Tucson N Line 21

Hertekende bumpers en een radiatorrooster met donkere honingraatgrille en een rand in donker chroom maken een sterke eerste indruk. Verder benadrukken de donkere lichtmetalen 19-duimvelgen in combinatie met de zwartglanzende buitenspiegelkappen en dakspoiler de sportieve uitstraling van de auto. Zwart omrande koplampen, unieke dagrijlichten en LED-lichtdesign en donkere raamframes in combinatie met deurklinken in koetswerkkleur verlenen de Tucson N-Line een dynamischere look.

New Tucson N Line Interior 1
In de auto genieten bestuurder en passagiers van N-sportstoelen in leer en suède, en rode stiknaden op het stuurwiel en de stoelen. De N-Line afwerking omvat ook lichtmetalen pedalen en een met leer beklede N-versnellingspook met rode accenten.

De nieuwe Tucson N-Line – ontworpen, getest en gebouwd in Europa – is verkrijgbaar in negen verschillende koetswerkkleuren.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy