donderdag, 14 maart 2019

Groupe Renault kondigt nieuwe samenstelling van Executief Comité aan

Groupe Renault kondigt nieuwe samenstelling van Executief Comité aan © Groupe Renault
Om in te spelen op de belangrijke evoluties in de autosector, de transformatie van het bedrijf te versnellen om beter aan de verwachtingen van de klanten te voldoen en de efficiëntie en winstgevendheid van de activiteiten te verhogen, wijzigt Thierry Bolloré, algemeen directeur Groupe Renault de samenstelling van het executief comité van Groupe Renault (CEG).


Vanaf 1 april 2019 worden volgende wijzigingen doorgevoerd :

Clotilde Delbos, financieel directeur Groupe Renault en voorzitster van de raad van bestuur van RCI Banque, wordt lid van de directie Interne Controle.

Philippe Guérin-Boutaud wordt lid van het executief comité van Groupe Renault. Hij behoudt zijn functies als directeur Kwaliteit en Klanttevredenheid.

Ali Kassai wordt directeur Product en Programma en lid van het executief comité van Groupe Renault. Hij vervangt Bruno Ancelin, die met pensioen gaat.

François Renard wordt lid van het executief comité van Groupe Renault. Hij behoudt zijn functies als directeur Marketing wereldwijd.

François Roger wordt lid van het executief comité van Groupe Renault. Hij behoudt zijn functies als directeur Human Resources van Groupe Renault. Hij wordt ook verantwoordelijk voor de directies Preventie en Bescherming van Groupe Renault en voor vastgoed en algemene diensten.

Véronique Sarlat-Depotte wordt lid van het executief comité van Groupe Renault. Ze behoudt haar functies als directeur Aankoop van de Alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi en voorzitter-algemeen directeur van de Alliance Purchasing Organization. 

Laurens van den Acker wordt lid van het executief comité van Groupe Renault. Hij behoudt zijn functies als directeur Industrieel Design.

Frédéric Vincent wordt benoemd tot lid van het executief comité van Groupe Renault. Hij behoudt zijn functies als directeur Informatiesystemen en Transformatie.

Nieuwe samenstelling van het executief comité van Groupe Renault vanaf 1 april 2019:

Thierry Bolloré, algemeen directeur Groupe Renault

Clotilde Delbos, financieel directeur Groupe Renault en voorzitster van de raad van bestuur van RCI Banque,

José Vicente de los-Mozos, directeur Fabricage en Logistiek Groupe Renault,

Gaspar Gascon-Abellan, adjunct-directeur van de Engineering Alliantie,

Philippe Guérin Boutaud, directeur Kwaliteit en Klanttevredenheid Groupe Renault,

Ali Kassai, directeur Product en Programma’s Groupe Renault,

Olivier Murguet, directeur Handel en Regio’s Groupe Renault,

François Renard, directeur Marketing wereldwijd voor Groupe Renault,

François Roger, directeur Human Resources Groupe Renault,

Véronique Sarlat-Depotte, directeur aankoop van de Alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi en voorzitter-algemeen directeur van de Alliance Purchasing Organization,

Laurens van den Acker, directeur Industrieel Design Groupe Renault,

Frédéric Vincent, directeur Informatiesystemen en Transformatie Groupe Renault.

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy