dinsdag, 12 maart 2019

Nieuwe Operationele Raad van de Alliantie

Nieuwe Operationele Raad van de Alliantie © Groupe Renault
Jean-Dominique Senard, Hiroto Saikawa, Osamu Masuko en Thierry Bolloré maken hun intentie bekend tot de oprichting van een Operationele Raad van de Alliantie tussen Nissan, Mitsubishi Motors en Renault om de Alliantie verder te versterken en de grondslag te leggen voor het succes ervan in de toekomst. 


De nieuwe Raad van de Alliantie wordt het enige orgaan voor toezicht op de operaties en het bestuur van de Alliantie tussen Renault, Nissan en Mitsubishi, in plaats van RNBV en NMBV. De Raad wordt daartoe het gezicht en de drijvende kracht van de "Nieuwe Start" van de Alliantie.

Om de fundamenten te leggen voor de toekomstige ontwikkelingen van de Alliantie, zullen de Voorzitter van Renault, die ook voorzitter wordt van de Raad van de Alliantie, en de CEO's van Nissan, Mitsubishi Motors en Renault in de raad zetelen.

De operationele beslissingen die de Raad van de Alliantie neemt, zullen gefundeerd worden op consensus, om de win-winlogica van de Alliantie te versterken.

De formele overeenkomsten voor de oprichting van de nieuwe raad zullen getekend worden ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van de Alliantie.

De nieuwe raad is van plan maandelijks te vergaderen, in Parijs of Tokio, en zal regelmatig alle betrokken partijen op de hoogte brengen van zijn belangrijkste initiatieven en verwezenlijkingen. De Operationele Raad van de Alliantie zal specifieke operationele comités in het leven roepen die aanbevelingen zullen formuleren rond nieuwe werkwijzen om waarde te creëren voor de drie autoconstructeurs.

Met de naderende twintigste verjaardag van de Alliantie willen de raden van bestuur van Renault, Nissan en Mitsubishi hun erkenning betuigen voor de grote bijdrage van de Alliantie tot de prestaties van de drie ondernemingen en hun partners.

De oprichting van de nieuwe Operationele Raad van de Alliantie heeft tot doel Nissan, Renault en Mitsubishi hun volledige potentieel te helpen ontwikkelen en samen de leidersplaats in te nemen op een zeer competitieve en versneld veranderende wereldwijde automobielmarkt.

Met het engagement en de loyaliteit van de medewerkers van Renault, Nissan en Mitsubishi en een zeer constructieve samenwerking met Daimler wil de Operationele Raad van de Alliantie zich toeleggen op een win-winroadmap voor alle partijen.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy