dinsdag, 12 maart 2019

15 merken hebben al afgezegd voor IAA 2019

15 merken hebben al afgezegd voor IAA 2019 © IAA
Voor het eerst in de geschiedenis van de Geneva International Motor Show, nog tot zondag 17 maart te bezoeken, gaven enkele bekende merken forfait voor de editie 2019. Onder hen bekende namen zoals Ford, Hyundai, Jaguar Land Rover en Volvo.

Voor de Internationale Auto Ausstellung (IAA) in Frankfurt dit najaar hebben de organisatoren nu al 15 afzeggingen binnen en niet van de minste. Oordeel zelf (in alfabetische volgorde): Alpine, Aston Martin, Cadillac, Chevrolet, Citroën, Dacia, DS, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Rolls-Royce, Toyota en Volvo. Of Alfa Romeo, Fiat, Jeep en Tesla present zullen zijn, is nog ongewis.

Van de merken die hebben toegezegd, is nu al geweten dat hun stands behoorlijk kleiner zullen zijn. Dat is slecht nieuws voor de Duitse autonijverheid in het algemeen en de organisatoren in het bijzonder. Het wijst erop dat de merken krap bij kas zitten en noodgedwongen moet knippen in hun marketingbudgetten. Maar het bewijst ook dat Duitsland niet langer het toonaangevende autoland in de wereld is. 

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy