vrijdag, 01 maart 2019

smart presenteert de forease+

smart presenteert de forease+ © Daimler
De smart forease+, die tijdens het Autosalon van Genève 2019 wordt gepresenteerd, oogt net zo minimalistisch en dynamisch als zijn voorganger – en hij maakt het rijden onder alle weersomstandigheden in stedelijke gebieden nóg leuker.


De smart forease+ is meer dan een showcar, hij belichaamt waar het merk smart voor staat: individueel, dynamisch, duurzaam. De even ongecompliceerde als consequente oplossingen voor stedelijke mobiliteit deelt de smart forease+ met zijn compromisloos open en tot de kern gereduceerde voorganger smart forease, die zijn werelddebuut beleefde tijdens het Autosalon van Parijs in 2018.

De smart forease+ is gebaseerd op het seriemodel smart EQ fortwo cabrio. Tegen 2020 zullen de modellen van het merk smart alleen nog maar elektrisch worden aangedreven. Dit betekent dat smart het eerste automerk ter wereld zal zijn dat volledig zal overstappen van verbrandingsmotoren naar elektromotoren. smart zal zijn aanbod van verbrandingsmotoren geleidelijk aan verminderen en volledig overschakelen naar de lokaal emissievrije, accu-elektrische aandrijvingen van de smart fortwo, smart fortwo cabrio en smart forfour. De smart forease+ onderstreept deze stap en laat zien dat de toekomst van smart allesbehalve saai is.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy