dinsdag, 12 februari 2019

Vernieuwde Mitsubishi ASX op Autosalon van Genève

Vernieuwde Mitsubishi ASX op Autosalon van Genève © Mitsubishi
Mitsubishi presenteert in wereldpremière de grondig vernieuwde ASX. Sinds de lancering van de Mitsubishi ASX in 2009 zijn al ruim 1,3 miljoen exemplaren verkocht. 


1New Gen ASX 3 4 rear black background
Het exterieur heeft een volledige transformatie ondergaan en het frontdesign is een evolutie van de Dynamic Shield-ontwerptaal. De hoekige, horizontale en verticale lijnen van de grille en de skidplate onder de voorbumper zorgen voor een krachtige, robuuste uitstraling. De nieuwe vormgeving omvat een langere motorkap en zorgt daarmee voor een krachtiger ogend front. De opvallende led-verlichting, met richtingaanwijzers en mistlampen op de bumperhoeken, benadrukt Mitsubishi’s merkidentiteit aan de voorzijde. Aan de achterzijde is ASX voorzien van led-verlichting in een scherp design dat de breedte van de auto bestrijkt. Het geeft de SUV een krachtige, brede uitstraling die extra wordt benadrukt door de skidplate onder de achterbumper.

1New Gen ASX dashboard
Het infotainmentsysteem Smartphone-link Display Audio (SDA) is verbeterd en biedt nu nog geavanceerdere connectiviteit. Het schermformaat is vergroot van 7 naar 8 inch. Video’s die zijn opgeslagen op een USB-stick kunnen nu worden afgespeeld op het SDA-scherm.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy