donderdag, 07 februari 2019

Mazda presenteert in wereldpremière de MX-5 30th Anniversary Edition

Op de plek waar het succesverhaal van de Mazda MX-5 ooit begon, de Chicago Auto Show, heeft Mazda vandaag de viering van het 30-jarig bestaan van de best verkochte roadster aller tijden luister bijgezet met een Wereldpremière, de onthulling van de 30th Anniversary Edition.


Het jubileummodel is voorzien van tal van exclusieve uitrustingsdetails. Hiertoe behoren gesmede lichtmetalen velgen van Rays Co., Ltd. in de kleur donker gunmetal, met een design dat is gebaseerd op dat van de raceauto’s uit de Global MX-5 Cup, oranje remklauwen (Brembo aan de voorzijde, Nissin aan de achterzijde), Bilstein dempers en Recaro stoelen met stiksel en piping in contrasterend oranje. De exclusieve specificaties blazen de Club Racer uit 1989 nieuw leven in en ze brengen het unieke rijplezier van de MX-5 naar een nog hoger plan.

De productie van dit 30th Anniversary jubileummodel is beperkt tot 3.000 exemplaren wereldwijd en is beschikbaar als Roadster en als RF.

Deze gelimiteerde versie in de nieuwe en bijzondere kleur Racing Orange zal in een oplage van 3.000 stuks gemaakt worden, prijzen zijn op dit moment nog niet bekend.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy