dinsdag, 05 februari 2019

Range Rover presenteert de Velar SVAutobiography Dynamic Edition

Range Rover presenteert de Velar SVAutobiography Dynamic Edition © JLR

Range Rover heeft de Velar nog krachtiger, luxueuzer en exclusiever gemaakt met de introductie van de in beperkte reeks geproduceerde Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition.

 

Met een V8-motor met compressor sprint de krachtigste Velar van 0-100 km/u in 4,5 seconden en haalt hij een top van 274 km/u, terwijl hij klanten verleidt met de traditionele verfijning en comfort van Range Rover. 

Verbeterde remmen en ophangingscomponenten, plus instellingen op maat voor alles van aandrijflijn tot veiligheidssystemen zorgen ervoor dat de SVAutobiography Dynamic Edition de persoonlijkheid van een sportwagen combineert met de terreincapaciteiten van een middelgrote luxe-SUV.

De Velar SVAutobiography Dynamic Edition onderscheidt zich door een aantal visuele aanpassingen en unieke afwerkingen. Aan de buitenkant is de SUV voorzien van een nieuwe voorbumper met grotere luchtinlaten om de V8-motor met compressor te voeden en het geperfectioneerde remsysteem te koelen. Een nieuw radiatorrooster en lagere beschermstrips op de flanken worden gecombineerd met een vernieuwde achterbumper met vier geïntegreerde uitlaatpijpen. 

De speciale accenten in het interieur worden doorgetrokken tot in het unieke sportstuur met een speciaal gevormde krans en fijn aanvoelende aluminium schakelpaddles. De roterende schakelinterface en de ronde draaiknoppen voor het naadloos geïntegreerde Touch Pro Duo infotainmentsysteem zijn voorzien van een geraffineerde gekartelde afwerking. Een optioneel carbonpakket voor binnenin verleent het interieur een modernere uitstraling, met een opvallend staalweefsel, terwijl sportpedalen en verlichte metalen drempelstrips met Range Rover opschrift de look vervolledigen. 

Dat dit aparte model slechts voor één jaar te koop zal zijn, maakt het nog exclusiever. De Velar SVAutobiography Dynamic Edition is er vanaf € 110.750. 

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy