vrijdag, 11 januari 2019

Wereldpremière Lexus LC Convertible Concept

Wereldpremière Lexus LC Convertible Concept © Lexus
Lexus verbaasde vriend en vijand met het debuut van de LC Coupé, drie jaar geleden op de autoshow van Detroit. Het was het bewijs van de nieuwe ambitie van het merk. Sindsdien onderzoekt het ontwerpteam van Lexus de verdere evolutie van het merk, met de LC Convertible Concept als nieuwste resultaat. Het model beleeft vandaag zijn wereldpremière op de autoshow van Detroit.


Het toonbeeld van ‘ultimate beauty’. Dat hadden de ontwerpers voor ogen met de LC Convertible Concept, een open 2+2 premium roadster. Van het frame van de voorruit tot de vloeiende contouren van de achterklep, waaronder het inklapbare dak is opgeborgen – elk detail is nauwkeurig ontworpen om de zintuigen te prikkelen. Het gehele ontwerp van de Lexus LC Convertible Concept dient tevens als voorbeeld voor de toekomstige designtaal van het gehele Lexus aanbod.

Met zijn uitgestrekte, lage en slanke silhouet behoudt de LC Convertible Concept de atletische proporties van de LC Coupé. Het ontwerp is een natuurlijke evolutie van het originele design, maar kan ook worden beschouwd als een opzichzelfstaand model met een unieke identiteit. Het model kenmerkt zich door een unieke Japanse esthetiek met het opwindende karakter dat alleen een cabriolet kan bieden.

Behalve met de visuele aantrekkingskracht van de carrosserie trekt de LC Convertible Concept ook de aandacht met zijn oogstrelende interieur, met een cabine vol allure en die voldoet aan iedere behoefte voor bestuurder en passagier.

Het interieur is tot in detail ontworpen om van iedere rit een bijzondere gelegenheid te maken, of het nu gaat om de op maat gemaakte stoelen of het gevoel van een knop of schakelaar. De veelvuldig toegepaste witte lederen bekleding geeft de cockpit een uitzonderlijk frisse uitstraling, terwijl het okergele stikwerk op subtiele wijze kleur toevoegt zonder afbreuk te doen aan de elegante uitstraling van het algehele design.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy