donderdag, 10 januari 2019

Maak kennis met de nieuwe Opel Zafira Life

Maak kennis met de nieuwe Opel Zafira Life © Groupe PSA
Het succesverhaal van de Zafira begon twintig jaar geleden met de eerste generatie, en wordt voortgezet met een personenversie van een bestelbus van het Franse concern PSA waar Opel deel van uitmaakt.

Opel biedt deze multifunctionele personen- wagen aan in drie verschillende lengtes op maat van de noden van de klant: de ‘Small’ van 4,60 m, de ‘Medium’ van 4,95 m en de ‘Large’ van 5,30 m. Alle varianten kunnen uitgerust zijn met tot negen zetels. De ‘S’-versie van de Zafira Life is zo’n 10 cm korter dan de huidige Zafira, terwijl de ‘L’ ongeveer 65 cm langer is, waardoor hij bijna zo groot is als het passagiersbusje Vivaro Combi.

De Zafira Life voldoet aan alle noden met zijn veelzijdige interieurs, hoog comfort en geavanceerde rijhulpsystemen, maar ook met ultramoderne infotainmentsystemen en head-up display, naast camera- en radargebaseerde adaptieve cruisecontrol. De geavanceerde technologie wordt gecombineerd met een gedurfde look, evenwichtige proporties, korte overhangen en het kenmerkende Opel-vooraanzicht. Zowel de bestuurder als de passagiers genieten van het tweedelige panoramadak en het raam in de achterklep dat opengaat. 

De Opel Zafira Life beleeft zijn wereldpremière op het Autosalon van Brussel wat volgende week vrijdag zijn deuren opent.

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy