woensdag, 14 januari 2015

Nieuw ruimtewonder van Renault heeft een prijs

Renault heeft de prijzen van de nieuwe Espace bekendgemaakt. Het nieuwe ruimtewonder staat vanaf de lente bij de dealers vanaf 34.500 euro.

Motoren aanbod

De nieuwe Espace is leverbaar met een dCi 130 Man-, dCi 160 EDC6- of Tce 200 EDC7-motor onder de kap. Alle motoren zijn zuinig, wat mede te danken is aan de aerodynamica en lage gewicht. 

Zen

De Renault Espace biedt zeven zitplaatsen, waarbij deze optie op alle versies leverbaar is. De nieuweling kent drie uitrustingsniveau's, hij is er als Zen, Intens en Initiale Paris. Standaard heeft de Espace Pure Vision full-ledtechnologie, 17 inch lichtmetalen velgen, een panoramische voorruit, een One Touch-functie op de zetels van de 2e en 3e rij, de nieuwe Renault R-LINK2-connectiviteitssysteem in groot 8,7 inch formaat en parkeersensoren vooraan, achteraan en aan de zijkanten.

Intens

Vanaf het uitrustingsniveau Intens beschikt de Espace over het nieuwe Renault Multi-Sense-systeem. Deze technologie maakt het de bestuurder mogelijk om tussen 5 rijprogramma’s (comfort, sport, eco, neutraal en gepersonaliseerd) te kiezen, die het gedrag van de versnellingsbak, de stuurinrichting en de motor aanpassen. Het 4Control chassis met vier gestuurde wielen en de gestuurde schokdempers zijn op de uitrustingsversie Intens als optie verkrijgbaar, en passen zich aan volgens het gekozen rijprogramma.

Initiale Paris

In de uitvoering Initiale Paris beschikt de nieuwe Espace over de exclusieve metaalkleur Améthyste zwart, 19 inch velgen met een specifiek design, bekleding in volnerf-nappaleder in donker bruin of grijs ton-sur-ton, voorzetels met 10 regelfuncties (waaronder 8 elektrische), stoelverwarming en massagefuncties.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy