donderdag, 23 augustus 2018

De ŠKODA KODIAQ RS is er klaar voor

De ŠKODA KODIAQ RS is er klaar voor © SKODA
Begin oktober tijdens de autosalon van Parijs stelt ŠKODA in wereldpremière de KODIAQ RS voor. Vandaag licht ŠKODA alvast een tipje van de sluier op van de eerste RS SUV van het Tsjechische merk. 


De KODIAQ RS draagt voor het eerst ook het nieuwe RS-logo, dat in de toekomst op alle ŠKODA RS-modellen te vinden zal zijn. Sinds het jaar 2000 dragen de sportiefste modellen van ŠKODA de twee veelzeggende letters RS. De ŠKODA KODIAQ RS is de eerste SUV van het merk in dit sportieve gezelschap. De Tsjechische autofabrikant voegt hiermee een nieuw voertuigsegment toe aan de 117-jarige motorsport- en rallytraditie van het merk. ŠKODA onderstreept deze stap met een nieuw, modern RS-logo met een aantal rode accenten.

De sportieve ambities van de ŠKODA KODIAQ RS worden onderstreept door zijn krachtige motor. De 2.0-liter viercilinder TDI met vierwielaandrijving en bi-turbotechnologie levert 239 pk en een maximumkoppel van 500 Nm. Dit maakt deze motor tot de krachtigste diesel in de ruim 120-jarige geschiedenis van het merk.

Afbeelding galerij

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy