maandag, 30 juli 2018

Officieel: Suzuki punt de Vitara bij

Officieel: Suzuki punt de Vitara bij © Suzuki
De Vitara die sinds 2015 op de markt is krijgt in het midden van zijn levenscyclus een frisser design. De compacte SUV krijgt een nieuwe grille, aan de achterzijde vallen vooral de gewijzigde achterlichten op. 


Suzuki heeft behalve het exterieur van de Vitara ook het interieur opgefrist. Tussen de snelheidsmeter en toerenteller van het instrumentarium bevindt zich een nieuw informatiedisplay in kleur. Suzuki levert de nieuwe Vitara met de keuze uit twee motoren waaronder de reeds bekende 1,4-liter Turbo-Boosterjet-benzinemotor met 140 pk, en een 1,0-liter die 110 pk produceert, voortaan schrapt Suzuki de diesel uit de cataloog. Naar wens is de nieuwe Vitara uit te rusten met Suzuki AllGrip vierwielaandrijving. Dit maakt de Vitara tot de perfecte metgezel op onverharde wegen.

Suzuki biedt de compacte maar vanbinnen ruime Vitara aan met de keuze uit vier nieuwe uitrustingsniveaus en twee nieuwe exterieurkleuren.

De nieuwe Suzuki Vitara beleeft zijn debuut tijdens de autosalon van Parijs (4-14 oktober 2018), een paar weken later staat hij bij de dealer. Meer details over de uitrusting maakt Suzuki later bekend, evenals de prijzen.

Afbeelding galerij

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy