woensdag, 07 maart 2018

BMW Concept M8 Gran Coupe

BMW Concept M8 Gran Coupe © BMW

De BMW Concept M8 Gran Coupe belichaamt een voor het merk BMW nieuwe interpretatie van luxe: ultra-sportief, extrovert en polariserend. “De BMW 8 Serie wordt het nieuwe vlaggenschip in het BMW gamma. En daarbij hoort ongeëvenaarde sportiviteit en stijl’, zegt Adrian van Hooydonk, Senior Vice President BMW Group Design. “De BMW Concept M8 Gran Coupe geeft een tastbaar beeld van de meest exotische en aantrekkelijkste variant van de nieuwe BMW 8 Serie.”

 

Symbool van een unieke interpretatie van luxe

De BMW Concept M8 Gran Coupe is meer dan een luxueuze sportauto met vier deuren. Hij symboliseert een nieuwe, unieke interpretatie van luxe. “De BMW Concept M8 Gran Coupe is ontworpen om mensen in beweging te krijgen, om te polariseren – hij moet je emotioneel raken”, verklaart Domagoj Dukec, Vice President Design BMW M en BMW i. “Met deze auto willen we mensen aanspreken die op zoek zijn naar iets speciaals en zich willen onderscheiden. BMW M plaatst luxe in een andere context.”

Net als de BMW Concept 8 Serie spreekt de BMW Concept M8 Gran Coupe de nieuwe designtaal van BMW, met een expressieve carrosserie die de dynamiek van de auto meer dan ooit benadrukt. Een klein aantal trefzekere lijnen accentueren de grafische structuur van de oppervlakken.

Media

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy