dinsdag, 23 december 2014

Dries Mertens neemt zijn BMW M in ontvangst

Op 23 december nam Rode Duivel Dries Mertens zijn BMW M in ontvangst in de BMW Brand Store te Brussel.Niemand minder dan de enige Belgische officiële BMW Motorsport piloot en ook kersverse BMW Friend, Maxime Martin, zal hem enkele rijtips doorgeven. 


BMW staat voor performantie, vernieuwing en design. Mensen die deze waarden uitdragen, anderen inspireren door hun passie en streven naar perfectie ondersteunt het Beierse merk met gepaste trots. Enkele bekende BMW Friends zijn o.a. acteur Matthias Schoenaerts, RBM racing team leider Bart Mampaey, het DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike en de sportiefste familie van het land, de Borlées. Ook Roger van Damme en artistiek directeur van BOZAR Paul Dujardin verwelkomen de Rode Duivel en de jonge Brusselse piloot als BMW Friend. 

Elk van deze bekende gezichten geven elke dag het beste van zichzelf in hun eigen discipline en stralen hun passie uit. Niet verrassend dus dat BMW voor de maker van de winnende treffer in de WK openingsmatch tegen Algerije koos. Ook de jonge Brusselaar Maxime Martin schitterde op sportief vlak. In 2013 werd Martin officieel BMW- rijder en dit jaar werd hij uitgeroepen tot “Rookie of the Year” in zijn eerste DTM-seizoen, de top discipline in de toerwagenracerij. 

Om de deelname van de Rode Duivels aan het Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië te vieren, lanceerde BMW bovendien de BMW 1 Reeks Red Devils Edition. Deze exclusieve uitvoering kreeg een unieke badge met de handtekening van de favoriete Rode Duivel van de klant en een specifiek uitrustingspakket mee. De wagen werd dit jaar op het autosalon in Brussel voorgesteld en is ondertussen helemaal uitverkocht. 


Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy