vrijdag, 16 januari 2015

BMW op het autosalon van Brussel 2015

Drie Europese premières, dat biedt BMW het volgende Auto/Moto/Van Salon van Brussel. Slechts enkele dagen na hun internationale presentatie op het Salon van Detroit kan het Belgische publiek al de nieuwe BMW X5 M en X6 M ontdekken, samen met de vernieuwde BMW 6 Reeks.

Ook de BMW 2 Reeks Cabrio maakt zijn eerste opwachting in België. Ook de BMW Concept X5 eDrive zal hier voor het eerst te zien zijn. Dit is het eerste model van het BMW X gamma die als plug-in hybrideconcept zal gepresenteerd worden. 

Het salon « Dream Cars Show », dat loopt van 23 tot 25 januari, mag zich beroepen op de Europese première van de vernieuwde BMW M6. Een BMW i8 en een BMW M4 Cabrio zullen de BMW stand vervolledigen. 

Met de nieuwe BMW X5 M en de nieuwe BMW X6 M (gecombineerd verbruik voor beide modellen: 11,1 l/100 km); gecombineerde CO2-uitstoot voor beide modellen: 258 g/km)* vestigt BMW M GmbH andermaal nieuwe normen in het segment van de ultraperformante Sports Activity Vehicles (SAV) en Sports Activity Coupés (SAC). Toen de nieuwe generatie van beide modellen in 2009 op de markt kwam, werd de ultraperformante technologie van BMW M GmbH voor het eerst getransplanteerd in een vierwielaangedreven BMW X-model. Dat resulteerde in een ongeëvenaarde rijervaring. De nieuwe BMW X5 M en BMW X6 M houden zich dan ook niet in voor het volgende hoofdstuk in dit succesverhaal, dat alweer een aanzienlijke stap voorwaarts zet op het gebied van uitmuntende dynamiek, emotief M design en een fabelachtige efficiëntie. 

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy