dinsdag, 10 oktober 2017

ŠKODA valt in de prijzen op Zoute Concours d’Elégance

De ŠKODA Popular Monte Carlo van 1937 sleepte de «Special Award by the Jury : Coup de Cœur» in de wacht op het Zoute Concours d’Elégance® dat plaatsvond op 7 en 8 oktober. Dit is een mooie prestatie voor ŠKODA dat voor het eerst deelnam aan dit evenement.


Deze ŠKODA Popular Monte Carlo werd voor de gelegenheid geleend bij het ŠKODA museum en hij maakte een erg goede beurt op het Zoute Concours d’Elégance®. Het concours werd georganiseerd in het kader van de Zoute Grand Prix®, een unieke Belgische organisatie waar de mooiste auto’s uit het hele land hun opwachting maken. Zondag werd de award uitgereikt in het prestigieuze kader van de Royal Zoute Golf Club.

Deze elegante coupé wist de 22-koppige jury te verleiden. De jury was samengesteld uit autospecialisten uit heel Europa waaronder oud-piloten, designers en oldtimerkenners. Zij beslisten om deze ŠKODA de «Special Award by the Jury : Coup de Cœur» toe te kennen.

De ŠKODA Popular Monte Carlo treedt in de voetsporen van de Osca 1600 GT Coupé uit 1965 die deze onderscheiding vorig jaar te beurt viel.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy