woensdag, 13 september 2017

Quick Suzy: E.T. is back @ IAA Frankfurt 2017

Op de IAA van Frankfurt, van 14 tot 24 september komen vakmensen en autoliefhebbers van over de hele wereld samen. Enkele constructeurs stuurden hun kat, maar niet getreurd, zij die er wel waren hadden gelijk. Wij zijn alvast, in première, een kijkje gaan nemen. 


Aan concept cars geen gebrek op dit autosalon. De focus wordt gelegd op elektrisch, autonoom en connected rijden. Volgens Renault zou hun concept car in principe vanaf 2023 de weg op kunnen en spelen we verstoppertje of doen we een powernap alvorens we op onze bestemming aankomen. Bij het zien van deze concept cars zou E.T, het buitenaards wezentje uit de gelijknamige Amerikaanse sciencefictionfilm uit 1982 elk moment uit een dergelijke wagen kunnen stappen en op zoek gaan naar zijn vriendje Elliot, de eenzame jongen uit de film. 

Het feit dat de SUV de nieuwe norm wordt zien we ook hier bevestigd. SUV’s worden voorgesteld in alle maten, gewichten en kleuren. Mijn oog valt echter op de hippe nieuwe Dacia Duster.

Op de stand van Volkswagen valt de California op. Met dit nieuwe California XXL Concept voel je je meer dan ooit thuis op reis. Stiekem droom ik al over de volgende reis, vol avontuur en fun. Waar naar toe, weet ik nog niet: Italië, Frankrijk, of misschien wel eens naar de mooie natuur van Kroatie. The place to be voor kampeerders die volop willen genieten van hun vrijheid.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy