maandag, 08 mei 2017

Kids bepalen de decoratie van de Hyundai i20 R5 (video)

“Back In Town”, dat is het centrale thema waaronder WRC piloot Thierry Neuville en co-piloot Nicolas Gilsoul zullen deelnemen aan de rally van Ieper van 22 tot 24 juni aanstaande.Het is immers al van 2011 geleden dat Thierry nog aan de start verscheen van de meest tot de verbeelding sprekende Belgische rally. Nu zijn de jongens back in town om er een ongetwijfeld spannende strijd te leveren. Via de speciaal in het leven geroepen website kunnen de fans en kinderen alles te weten komen over het opzet, de wagen, de wedstrijd en de inzendingen.

Inspiratie door de kids

De i20 R5 waarmee onze ambassadeurs aan de start verschijnen wordt ingezet door Hyundai Belux die daarmee meteen ook de hoofdsponsor is. Bij Hyundai hebben we meteen nagedacht over een leuke manier om de aankleding van de wagen uniek te maken.

Kinderen tot 15 jaar zijn welkom om hun tekening/ontwerp in te sturen en ze kunnen de blanco wagen downloaden via de website, ook het wedstrijdreglement is hier beschikbaar. Alle ideeën zijn welkom, al hebben Thierry en Nicolas wel zo hun eigen idee over de kleurstelling, zoals je kan zien in het filmpje onderaan waarin de wedstrijd wordt aangekondigd.

Elk kind mag 1 ontwerp insturen, en dit tegen uiterlijk 31 mei 2017. Het zijn finaal Thierry en Nicolas zelf die het winnende ontwerp zullen kiezen. De bekendmaking van de winnende decoratie gebeurt dan op 13 juni via Facebook en de website.

De winnaar of winnares krijgt een Hyundai Motorsport promopakket, wordt 2 dagen met het gezin als VIP ontvangen bij Hyundai op de rally van Ieper en er is natuurlijk een meet & greet voorzien met Thierry en Nicolas. De inzendingen mogen alvast massaal komen!

Media

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy