vrijdag, 16 januari 2015

Mitsubishi op het autosalon van Brussel 2015

Een jaar na zijn introductie in Thailand geeft Mitsubishi Motors Corporation (MMC) groen licht voor de Europese commercialisatie van de Attrage

De vierdeurssedan die sterke gelijkenissen heeft met de Space Star en zich positioneert in het B-segment, het grootste segment op de Belgische markt. De Attrage zal voor de eerste keer voorgesteld worden op een autosalon in Europa. 

Sinds enkele maanden vond de marktintroductie van de Attrage als 'Mirage sedan' plaats in Australië. Hij zit daarmee de succesvolle Mirage (Space Star in België) op de hielen, die zich met een marktaandeel van 50% de marktleider in het Australische segment van de 'microwagens' mag noemen. 

In Europa, gaat het exportverhaal van Mitsubishi Motors Europe (MME) verder in Israël waar de Attrage sinds de lente van 2014 wordt verkocht. De 1.720 exemplaren vullen de 2.493 Space Stars aan die er in de eerste helft van dit jaar werden verkocht. 

Hoewel de Attrage 53,5 centimeter langer is dan de Space Star, gebruikt hij dezelfde architectuur, met logischerwijze dezelfde voordelen op het gebied van aërodynamica (Cd: 0,29), gewicht (vanaf 930 kilogram of nauwelijks 85 kilogram zwaarder dan de Space Star). Dat vertaalt zich in erg competitieve verbruiks- en emissiecijfers. 

Andere troeven zijn de korte draaicirkel (4,80 meter) waardoor een uitzonderlijke wendbaarheid wordt gegarandeerd, het uitstekende zicht vooruit, het royale plaatsaanbod (zeker met de 10 centimeter langere wielbasis van 2.555 millimeter), de volledige actieve en passieve veiligheidsuitrusting en natuurlijk de 450 liter grote bagageruimte. De Attrage zal beschikbaar in het uitrustingsniveau Intense met een manuele versnellingsbak (€ 13.990 euro incl. BTW) en met een CVT versnellingsbak (14.990 euro incl. BTW). 


Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy