donderdag, 15 september 2016

Suzuki Family Day 2016

Op zaterdag 1 oktober organiseert Suzuki Belux zijn family day op het domein van het kasteel Chérimont in Andenne, op 30 minuten van Brussel. 

De Suzuki Family day is een “all inclusive” spectaculair familie-event, waarop niet alleen alle Suzuki-rijders zijn uitgenodigd, maar ook alle mensen die geïnteresseerd zijn in het merk en zijn modellen, en die het allemaal eens live willen meemaken en testen. Je kan bovendien testrijden met het ganse Suzuki gamma.

All-inclusive adventure-familyday: 4x4 demo’s, co-drive 4x4, 4x4 opleiding, roadbooks, quads, off-road segways, kleiduifschieten... En als we zeggen all-inclusive, dan menen we het: s’middags zijn er foodtrucks, s’avonds is er een BBQ met live muziek, alle food, drinks en alle activiteiten zijn inbegrepen!!! Die dag blijft uw potemonnee toe!!!

Kom je met je eigen Suzuki 4x4, dan kan je zelf het 4x4 soft parcours rijden, en/of een deels off-road roadbook (bolleke-pijl) rijden in de prachtige streek rond Andenne.

Kom je met je eigen Suzuki berline of SUV, dan kan je een aangepast roadbook rijden, en deelnemen aan alle activiteiten.

Rijd je met een ander merk, maar heb je interesse om onze wagens te komen testen, en te genieten van een dag vol avontuur, dan ben je ook meer dan welkom.

Die dag rij je met de quads, off-road Segways, speel je paintball, doe je aan kleiduifschieten, boogschieten, mechanische stier, en sluit je de dag af met een BBQ met live-optreden temidden van gelijkgestelde Suzuki lovers. Niet te missen dus !!!

Inschrijvingen kan je via volgende link.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy