donderdag, 02 juni 2016

BMW Beach Lounge in Knokke

Drie Belgische sterrenchefs brengen deze zomer hun lekkerste gerechten naar de BMW Beach Lounge. De succesformule van ‘drinks-food-cars-lounge met zicht op zee’ wordt naar aanleiding van de 100e verjaardag van BMW aangevuld met ‘CY’, een uniek toprestaurant waar u alle zintuigen kan laten aanspreken dankzij het samenspel van zon, zee en culinaire verwennerij.

Vorig jaar genoten meer dan 32 000 mensen van de BMW Beach Lounge op het strand voor het casino van Knokke. Tal van exclusieve events zoals avant-premières van nieuwe BMW modellen, exclusieve modeshows en aangename live muziek zorgen ook dit jaar voor een aangename zomerse sfeer. Daar bovenop worden elke weekdag en in samenwerking met Miele, premium fabrikant van keukentoestellen, voor het eerst kookworkshops georganiseerd. 

100 jaar BMW: verwennerij voor alle zintuigen

De BMW Beach Lounge staat ook dit jaar garant voor lekkere tapas en een zomerse cocktail in de loungezetels met zicht op zee. Het Duitse premiummerk brengt ter gelegenheid van zijn 100e verjaardag een pop- up restaurant naar het strand. Topchefs Filip Claeys van De Jonkman, David Martin van La Paix en BMW Friend Roger Van Damme van Het Gebaar werkten het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert uit, de kaasaffineurs Van Tricht zorgen voor een afsluitend assortiment Vlaamse topkazen. 

Wie bovenop zijn smaakpapillen ook zijn ogen de kost wil geven, mag alvast zondag 14 augustus in zijn agenda aanstippen. Vorig jaar zorgde BMW voor een indrukwekkende line-up van de 40-jarige geschiedenis van de BMW 3 Reeks, dit jaar mogen auto-liefhebbers zich verwachten aan een geschiedenisles over de 100 jaar die het merk rijk is.

BMW Beach Lounge – praktisch

De ‘BMW Beach Lounge’ verwelkomt iedereen in de leefwereld van BMW van 9 juli tot 28 augustus. Elke werkdag tussen 16u en 23u en in het weekend en op feestdagen al vanaf 12u kunnen liefhebbers van de leefwereld van BMW terecht in de BMW Beach Lounge. Voor meer informatie en het volledige programma kunt u hier terecht. 

Afbeelding galerij

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy