woensdag, 01 juni 2016

BMW introduceert vernieuwde BMW 3 Reeks Gran Turismo

BMW presenteert de vernieuwde BMW 3 Reeks Gran Turismo, een model dat drie jaar geleden als nieuw lid de BMW 3 Reeks familie binnenkwam.

De vormgeving van de BMW 3 Reeks Gran Turismo is aangepast voor een dynamischer uitstraling, zowel van voren als van achteren. Nieuw zijn standaard LED-koplampen voor zowel dim- als grootlicht en LED-mistlampen. De BMW 3 Reeks Gran Turismo krijgt daarmee een sportievere aanblik. Ook oogt hij breder en de aangepaste LED-achterlichtunits en het pittigere lijnenspel geven ook de achterzijde een krachtigere uitstraling. 

De laatste versie van het BMW navigatiesysteem Professional is nu ook beschikbaar voor de BMW 3 Reeks Gran Turismo – het eerste model van de BMW 3 Reeks die met dit geüpgradede systeem leverbaar is. De hoofdfuncties van het bedieningsmenu zijn nu duidelijk herkenbaar ondergebracht in een soort tegels, waardoor de bediening logischer wordt. Het koppelen van mobiele telefoons gaat gemakkelijker, te meer doordat smartphones nu ook via een draadloos inductielaadstation zijn te laden en te verbinden met de externe antenne. 

De nieuwe generatie motoren die voor de BMW 3 Reeks Gran Turismo beschikbaar zijn, bieden duidelijk sportieve prestaties, verbeterde reacties en economie. De range omvat drie volledig nieuwe benzineversies met vermogens van 184 pk tot 326 pk en vijf dieselvarianten van 150 pk tot 313 pk– met klassieke achterwielaandrijving of BMW xDrive vierwielaandrijving, met een handgeschakelde versnellingsbak of Steptronic automaat.

Als klant kan je kiezen uit de uitvoeringen Sport Line, Luxury Line en M Sport. De kleur Estoril Blue is exclusief beschikbaar voor de M Sport modellen. De BMW 3 Reeks Gran Turismo heeft een uitgebreide uitrusting, met onder meer automatische climate control, keyless engine ignition, Servotronic, zes airbags, LED- koplampen voor dim- en grootlicht, LED-mistlampen, een kleurenscherm met hoge resolutie en met iDrive Controller, en handsfree voorziening voor telefoneren – inclusief USB-poort en Bluetooth audiostreaming – en een met leder bekleed multifunctioneel stuurwiel. Door een grotere vrijheid in de keuze van uitrustingscombinaties hebben kopers meer keuzemogelijkheden. Verder zijn er twee nieuwe lakkleuren beschikbaar, drie nieuwe wieldesigns en additionele bekledingsvarianten en sierstroken voor het interieur. 


Media

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy