vrijdag, 20 mei 2016

Wireless-Charging iPhone-hoes van BMW

Dankzij de Wireless-Charging iPhone-hoes van BMW laadt uw iPhone draadloos op via inductie. Dit kan aan boord van de meest moderne BMW’s, maar ook met andere draadloze laadapparaten. 

BMW viert dit jaar haar 100ste verjaardag, maar het Duitse premiummerk is helemaal mee met haar tijd. Het nieuwe BMW accessoire voor Apple iPhone 5/5S, 6/6S en 6/6S plus biedt de mogelijkheid om uw mobiele telefoon te laden met inductieve laadapparaten. Deze houder zorgt voor draadloos laden in de BMW 7 Reeks (standaard) en BMW 6 Reeks, BMW X3 en BMW X4 (optioneel). Het hoesje is bovendien compatibel met verschillende inductieve QI-gecertificeerde laders in de markt en kan dus bij tal van andere apparaten gebruikt worden.

Eens uw telefoon in de Wireless-Charging geplaatst is of op een inductief laadvlak ligt zal uw toestel van nieuwe energie voorzien worden. De eendelige openklapbare hoes is eenvoudig in gebruik en heeft met haar opgedrukt BMW woordmerk een strak design. De Wireless-Charging-houder is te verkrijgen voor € 65. U vindt deze Wireless-Charging iPhone-hoes bij alle erkende BMW-partners en de BMW Brand Store in Brussel.

Wireless Charging standaard in de BMW 7 Reeks. 

Eind vorig jaar vernieuwde BMW haar vlaggenschip. Zo beschikt de nieuwe BMW 7 Reeks onder meer over een Display Key waarmee de wagen automatisch in en uit een nauwe parkeerplaats kan rijden en waarop de range en voertuigstatus kan opgevolgd worden. Het Wireless-Charging iPhone-hoesje maakt gebruik van hetzelfde oplaadpunt als de Display Key.

Vanaf de zomer van 2016 zal deze optie trouwens ook beschikbaar zijn op bijna alle nieuwe BMW-modellen, met name de BMW 1 Reeks, BMW 2 Reeks Coupé en BMW 2 Reeks Cabrio, BMW 3 Reeks, BMW 4 Reeks, BMW X5 en BMW X6.
Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy