maandag, 25 april 2016

Delahaye Racing vol lof over de VW Golf TCR

Binnen een kleine vier weken vindt het startevenement van het TCR Benelux plaats, op 21 en 22 mei op Spa-Francorchamps. Didier Van Dalen en Amaury Richard hebben echter de officiële Test Day van 12 mei op het circuit van Zandvoort niet afgewacht om achter het stuur te kruipen van hun Volkswagen Golf TCR, die werd toevertrouwd aan de deskundige zorgen van Delahaye Racing. 

En de twee aanstormende talenten kozen voor de Belgische Ardennen om hun eerste rondjes te draaien aan het stuur van hun nieuwe racebolide, die amper enkele dagen geleden aankwam in de werkplaatsen van de renstal die wordt geleid door Gilles Terlinden en Pierre Sevrin. 

Dit is meteen ook een mooie gelegenheid om de Volkswagen voor het eerst in levenden lijve te zien met zijn definitieve decoratie. Het minste wat we kunnen zeggen, is dat het rood-witte kleedje dat werd ontworpen door de artiesten van Vanuf Design, de machine uit Wolfsburg nog meer zal doen stralen.

“Het zou een leugen zijn om te zeggen dat we niet enthousiast waren om voor het eerst achter het stuur van onze Golf te kruipen, zeggen Didier en Amaury in koor. Onze eerste indrukken zijn uitstekend, ook al was de regen vanochtend niet bepaald een aangename verrassing. Hoe dan ook zou het circuit in de loop van de namiddag moeten opdrogen, zodat we onze bolide ook in andere omstandigheden zullen kunnen testen. Alles gaat goed, en dat is het belangrijkste.”


Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy