maandag, 22 februari 2016

Frisse look voor de VW up (video)

Bij Volkswagen spreken ze over een wereldpremière van de up. Bij autonieuws spreken we eerder van een facelift. VW brengt de up mee naar Genève.

up aan de turbo

Nieuw onder de motorkap is een 1.0-liter Turbomotor met 90 pk. In net geen 10 tellen sprint je van 0-100 km/u. Het tellertje draait door tot 185 km/u. 

Tips voor up

De nieuwe up krijgt nieuwe lichtunits en bumpers en is vergaand te personaliseren. Je jan kiezen uit 13 exterieurkleuren, 9 decoratiemogelijkheden, tien dashpad-designs, drie dakpakketen, drie designpakketten, tweekleurenpakketten en twee basiskleuren voor het interieur. Voor de topmodellen zijn ook gekleurde lichtmetalen velgen en interieursfeerverlichting beschikbaar. 

Discotheek op wielen

De nieuwe up wordt leverbaar met het krachtige BeatsAudio sound systeem. Een versterker met acht kanalen, een vermogen van 300 Watt en een digitale signaalprocessor zorgt samen met zeven high-end luidsprekers (twee tweeters, woofers en breedband-luidsprekers en een subwoofer) voor serieus veel lawaai. 

Nieuw infotainmentconcept

Volkswagen heeft een compleet nieuwe infotainmentsysteem voor de up ontwikkeld. Er zijn twee versies: Het Composition system met 3,1-inch display en het Composition Phone system met 5-inch kleurenscherm. 

De vernieuwde Volkswagen up wordt in de zomer van dit jaar op de markt verwacht.

Media

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy