maandag, 18 januari 2016

Suzuki lanceert “Carsharing”

Een (tweede) wagen is voor vele gezinnen een handige oplossing, maar als die vaak stil staat is dit een erg dure aangelegenheid. Suzuki België gelooft in ‘carsharing’ als oplossing voor de toekomst.

Carsharing is een concept waarmee de eindgebruiker kosten bespaart en dat bovendien milieuvriendelijker is . Het getuigt van een toekomstvisie waarbij Suzuki ook ideeën als ‘de deeleconomie’ omarmt.

Om het idee van Carsharing concreet uit te werken, ging Suzuki Belgium een strategisch partnership aan met Wibee.

Suzuki koos voor Wibee omwille van het eenvoudige concept: één ‘ambassadeur’ neemt het initiatief om een deelauto aan te schaffen waarna de auto wordt gedeeld binnen het netwerk of de buurt van deze ambassadeur. Geen gedoe dus met vaste parkeerplaatsen, badges of auto’s die ver weg geparkeerd staan.

Wibee koos voor Suzuki omdat het gamma stadswagens en hun ervaring perfect aansluiten bij de belofte van een (tweede) wagen.

Suzuki biedt Wibee een overeengekomen aantal wagens aan en ondersteunt Wibiee ook op het vlak van communicatie. Na de initiële lanceringsfase zal Suzuki een diepere integratie van het ‘Carsharing’-aanbod overwegen.

De samenwerking wordt gelanceerd op het Autosalon 2016. Geïnteresseerden kunnen meer info verkrijgen via www.wibee.be.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy