donderdag, 10 december 2015

Volkswagen met authentieke radio cassette speler

Niet alleen vinyl zit weer in de lift, als het van Volkswagen België afhangt, maakt ook de aloude muziekcassette straks een heuse comeback.

Volkswagen bracht zonet een authentieke audiocassette op de markt met daarop de tophits uit de jaren ’70 en ’80. De autofabrikant doet dit voor de vele eigenaars die nog een klassieke VW-oldtimer bezitten en voegt het unieke collectorsitem toe aan zijn dienst ‘Classic Parts’ met originele onderdelen en accessoires.

Eigenaars van een oldtimer hebben vaak dezelfde zorg: het onderhouden en repareren van hun waardevolle voertuigen zonder daardoor het historische karakter te verliezen. Sinds enkele jaren biedt Volkswagen daarom een unieke dienst aan de bezitters van een klassieke VW. Zo hoeven klanten niet jarenlang te zoeken naar een ontbrekend stuk, maar kunnen ze beroep doen op de ‘Classic Parts’-service om hun originele onderdelen, wisselstukken of accessoires te bestellen of hun wagen te laten controleren.

Authentieke radio met cassette

Een belangrijk, maar vaak incompleet onderdeel in een oldtimer is: de cassetteradio. Voor eigenaars van een nostalgisch voertuig met zo’n authentieke radio is het immers heel moeilijk om nog aan audiocassettes te raken. De muziekdrager is intussen met uitsterven bedreigd en de kwaliteit van de authentiek exemplaren laat vaak te wensen over. Daarom bedacht Volkswagen België een originele manier om de audiocassette nieuw leven in te blazen. Trotse bezitters van een VW-classic kregen een splinternieuwe cassette in de bus met daarop de beste internationale hits en meezingers uit de jaren ’70 en ’80. Op die manier blijft ook hun originele radio minstens even waardevol als in de tijd van toen.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy