vrijdag, 02 oktober 2015

Range Rover Evoque Convertible steelt de show in Londen

Op weg naar hun bestemming in Londen hield men even stil om bijzondere creaties te bekijken. Land Rover plaatste namelijk op diverse plekken in de hippe stad aluminium draadsculpturen. Die maken de contouren van de nieuwe Range Rover Evoque Convertible op bijzondere wijze zichtbaar.

Het gaat om creaties van Land Rovers eigen designteam, gemaakt met behulp van geavanceerde computertechnologie. De draadsculpturen in frisse, prikkelende kleuren schetsen een beeld van de transformatie van de Range Rover Evoque Coupé naar de Convertible-versie.

De Evoque werd in 2011 bij zijn introductie ook eerst in draadsculpturen getoond. Die waren van de hand van Benedict Radcliffe en waren de inspiratie voor de nieuwe sculpturen van de Evoque Convertible. Zelfs de wielen, de stoelen en de achterbank zijn in de driedimensionale kunstwerken opgenomen. Zo is goed te zien hoe het nieuwe model oogt in zijn natuurlijke, stedelijke habitat. Er zijn zes draadsculpturen van de Evoque Convertible. De presentatie in Londen is de start van een wereldwijde tournee van de sculpturen tot aan de onthulling van het nieuwe model in november.

Gerry McGovern, Land Rovers Design Director en Chief Creative Officer stelt: "De Range Rover Evoque Convertible past perfect in een stedelijke omgeving als die van Londen. Hier komt 's werelds eerste SUV cabriolet voor het luxe segment goed tot zijn recht. De gekozen locaties passen goed bij de belevingswereld en de lifestyle van de doelgroep; twee eigenschappen waarmee dit nieuwe model ruimschoots is toebedeeld"

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy