Nieuws

11 ikrijslim.be-Opel Astra's voor Coyote

03 mei 2016
Door Redactie

In het kader van het ikrijslim.be-project van Cars4Publicity vond op vrijdag 29 april bij GMAN in Antwerpen de levering plaats van 9 van 11 voorziene nieuwe Opel Astra’s met reclame voor het welbekende Coyote-waarschuwingssysteem. De twee overige wagens worden in de loop van de komende weken geleverd.


De 11 auto’s worden bestuurd door particulieren uit het Antwerpse die ze voor een maandprijs van € 299 inclusief BTW, alles inbegrepen, gedurende twee jaar in een private leaseformule huren van leasemaatschappij Athlon. Voor dat geld mogen ze 20.000 km per jaar rijden en moeten ze zelf enkel nog voor de brandstof zorgen. De huur, het onderhoud, de banden, taksen en verzekering zijn in de prijs inbegrepen.

De lage maandprijs wordt mogelijk gemaakt doordat de auto’s voorzien zijn van reclame voor Coyote. Deze bekende aanbieder van verkeersgerelateerde informatie die via een app op de smartphone of de eigen Coyote-toestellen bestuurders helpt om veiliger te rijden door het signaleren van files, snelheids- controles, ongevallen en andere verkeersproblemen, opende onlangs een vijfde Coyote Store aan de Frankrijklei 154 in Antwerpen en wil met deze campagne voor meer zichtbaarheid zorgen in de regio.

ikrijslim.be koos voor dit project 11 nieuwe Opels Astra in Edition-uitvoering met de 1.6 CDTi-dieselmotor van 110 pk, die werden geleverd via GMAN, Opel- hoofdverdeler aan de Noorderlaan in Antwerpen. De volledig uitgeruste auto’s zijn allemaal identiek en zullen zo ongetwijfeld veelvuldig opgemerkt worden in het Antwerpse verkeer.

Ter gelegenheid van deze levering kregen de geselecteerde bestuurders van de ikrijslim.be-auto’s naast de sleutels ook de nodige uitleg over hun auto, maar natuurlijk ook over adverteerder Coyote, die voor elke bestuurder meteen een Coyote Mini met abonnement voorzag.

Omwille van het grote belang dat binnen het ikrijslim.be-project wordt gehecht aan verkeersveiligheid en een correct rijgedrag, engageerden de bestuurders zich ondubbelzinnig tot een verantwoorde rijstijl door het ondertekenen van een specifieke Code of Conduct en werd de CoPilot-applicatie van Fleet&DriverCare op de smartphone van elk van hen geïnstalleerd. Deze applicatie monitort het rijgedrag van de bestuurders en geeft ook tips waar nodig. Op die manier dragen ook deze 11 Coyote-Astra’s bij tot het doel van ikrijslim.be: de veiligste vloot van België zijn. 

Coyote Systems Benelux is de leader in de Benelux voor verkeersinformatie in real time en communautaire rijhulpsystemen. Coyote Systems Benelux is voor 100% een filiaal van Coyote System International, opgericht in juni 2005 in Frankrijk. De gepatenteerde technologie van Coyote geeft informatie in real time over snelheidsbeperkingen, verwittigt u voor gevaren en wegongemakken zoals vertragingen en ongelukken. Ze is beschikbaar op meerdere platforms: geconnecteerde toestellen, applicaties, ingebouwde systemen in auto's (samenwerking met Renault, PSA Peugeot-Citroën en Parrot) en interfaces speciaal ontwikkeld in het kader van publieke en private partnerships.

Coyote beoogt bij te dragen aan de verkeersveiligheid en een betere mobiliteit door het verstrekken van accurate verkeersinformatie, betrouwbaar en in real-time aan zijn gebruikers en aan zijn verschillende partners (Perex, Federale Politie, RTBF, Be-Mobile, ...). Coyote dekt acht Europese landen: België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland en Polen. De Coyote community telt meer dan 4,8 miljoen gebruikers in Europa waarvan 985.000 in België.
 

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.