donderdag, 03 september 2015

Update voor de Golf Cabriolet

De Golf Cabriolet behoort tot de meest succesvolle open auto’s op de Duitse markt en tot de meest populaire vierzitscabrio’s met soepele kap in heel Europa. Op het internationale autosalon in Frankfurt (IAA) presenteert Volkswagen een visueel ingrijpende facelift van zijn open bestseller.

De nieuwe Golf Cabriolet is herkenbaar aan zijn sportievere voorbumper, zijn opvallende deurdrempels en sportieve accenten aan de achterbumper. Bovendien kan hij nu nog meer gepersonaliseerd worden. Aan de buitenkant worden naast zes nieuwe koetswerkkleuren en een extra kleur voor de kap ook zes nieuwe velgen aangeboden. Het interieur wordt gekenmerkt door een nieuwe stuurwielgeneratie en nieuwe sierelementen, evenals nieuwe, meer verfijnde designs voor de stoffen en lederen zetels.

Ook het motorgamma van de Golf Cabriolet werd voor modeljaar 2016 aangepast en afgestemd op de Euro 6-emissienorm. De vier benzinemotoren (TSI) en twee diesels (TDI) zijn rechtstreeks ingespoten turbokrachtbronnen met een navenant krachtig koppel.

Eveneens nieuw zijn de radio-infotainmensystemen ‘Composition Colour’ en ‘Composition Media’. Ter aanvulling van het Composition Media-systeem is het navigatiesysteem ‘Discover Media’ verkrijgbaar. Met de nieuwe infotainmentsystemen heeft Volkswagen ‘Car-Net’ met ‘Guide & Inform’ en de smartphone-integratie ‘App Connect’ aan boord gehaald van de Cabriolet. Via ‘Guide & Inform’ kunnen internetgebaseerde informatiekanalen gebruikt worden, zoals online verkeersinformatie, nieuws, voertuigstatus en weer. Bovendien kan de gebruiker onder meer restaurants, musea of bioscopen ontdekken in een vreemde omgeving of informatie over vrije parkeerplaatsen in parkeergarages opvragen en in de routebegeleiding van het navigatiesysteem integreren.

Afbeelding galerij

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy