Tot spijt van heel wat autosportliefhebbers wist persagentschap Bloomberg vandaag te melden dat Volkswagen Group zijn autosportactiviteiten stopzet en de personeelsleden van VW’s Motorsportafdeling inzet in de verdere ontwikkeling van het gamma elektrische auto’s van de constructeur. Die beslissing komt bovenop het zich uit de Formule E terugtrekken van het fabrieksteam van Audi vanaf het seizoen 2021-2022.
DS Automobiles onthulde vandaag de naam van zijn nieuwe model voor het C-segment (het Golf-segment, zeg maar…). Dat wordt de DS 4. Hij wordt in de tweede helft van 2021 voorgesteld en zit tjokvol nieuwe technologie.
MINI is van mening dat ook elektrische auto’s het nodige rijplezier kunnen bieden en plant daarom een uitbreiding van het elektrisch aanbod van het merk onder het extra sportieve John Cooper Works-label.
Siemens start samen met Porsche en diverse andere bedrijven een proefproject in Chili dat zou moeten uitgroeien tot 's werelds eerste geïntegreerde grootschalige fabriek voor synthetische klimaatneutrale brandstoffen, oftewel e-fuels.
Jaguars krachtigste prestatie-SUV krijgt een update die 20 Nm meer koppel, een snellere stoplichtsprint én een wat lager brandstofverbruik met zich meebrengt. Daarmee moet het bestverkochte SV-model van de Jaguar familie er weer even tegen kunnen…
Hyundai Motor Group heeft een nieuw platform voor batterijaangedreven elektrische voertuigen (BEV) onthuld. Het kreeg de naam E-GMP (Electric-Global Modular Platform) en zal als kerntechnologie dienen voor de volgende generatie elektrische voertuigen van de Hyundai Motor Group.
Subaru opent deze maand in Tokio de deuren van ‘Subaru Lab’, een nieuw Artificial Intelligence ontwikkelingscentrum dat zal dienen als kernbasis voor de verdere ontwikkeling van EyeSight en verscheidene ArtificiaI Intelligence-toepassingen van het merk. 
In de voertuigen van morgen hoeven de optionele extra's niet samen met de auto te worden besteld. Ze worden ook niet volledig gefactureerd, maar alleen voor zover je ze gebruikt. Je betaalt er een abonnement voor, net als voor je Netflix en Spotify. Een goede zaak of pure geldklopperij, deze Options-as-a-Service? 
Voor modeljaar 2021 krijgt Renaults grote SUV een nieuwe lichtsignatuur voor- en achteraan die een beroep doet op 100% ledtechnologie. De koplampen leveren 25% betere verlichtingsprestaties en verlagen het energieverbruik met 10%. Achteraan zijn de 3D-ledlampen voorzien van knipperlichten met scrollfunctie vanaf de uitvoering Intens.
Toen Mitsubishi Motors Corporation deze zomer besliste om geen nieuwe modellen meer op de Europese markt te introduceren sloeg dat nieuws in als een bom, en niet in het minst bij de Belgische invoerder van het Japanse merk, Beherman Motors. Intussen is er meer duidelijkheid en pakt het merk in ons land uit met opmerkelijke condities onder de slogan “Buy Buy Mitsubishi”.
Pagina 1 van 387

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy