De tweede generatie van Lexus’ compacte SUV is ingrijpender gewijzigd dan hij doet uitschijnen. Met zijn indrukwekkende infotainment en veiligheidstechnologie springt hij van de staart naar de kop van het premiumpeloton. Ook is hij voortaan als PHEV verkrijgbaar, die qua elektrisch rijbereik en efficiëntie de bakens verzet.  
Zonder uitstoot door de stad rijden en langere ritten op de snelweg afhaspelen in een koninklijk comfort: dat is wat de nieuwe VW Multivan eHybrid als USP aanreikt. Daarnaast biedt hij nog meer flexibiliteit dan zijn voorganger en pakt hij uit met een knappe digitale cockpit.
Precies één dag na de aankondiging dat BMW de X3 en X4 een midlife-facelift geeft pakt BMW Alpina uit met de vernieuwde XD3 en XD4. Allesbehalve toeval natuurlijk. Beide modellen tonen hoe indrukwekkend een zescilinder diesel wel kan zijn.
Het Belgische The Grand Touring Company organiseert van 31 mei tot 31 augustus de eerste Coupe de Belgique-rallycompetitie. Het gaat niet om een snelheidswedstrijd maar om een bolletje-pijl-zoektocht waar iedereen met zijn eigen auto aan kan deelnemen.
Dat BMW even na de voorstelling van de i4, eigenlijk een elektrische 4-Reeks Gran Coupé, ook de eigenlijke 4 Gran Coupé met verbrandingsmotoren voorstelt komt niet bepaald als een verrassing. Hij wordt verkrijgbaar met benzine- en dieselmotoren maar een plug-in hybride 4-Reeks staat niet op de planning.
Zoals BMW traditioneel doet in de helft van de levenscyclus van zijn modellen geeft het ze een zogenaamde LCI ofte Life Cycle Impulse. Vandaag is het de beurt aan de X3 en X4 om uit te pakken met een bijgespijkerde look.
Schrap de X, plak de nieuwe Opel Vizor op de snuit en ta-da: daar is de nieuwe Grandland – of toch bijna. Hij krijgt ook de knappe Pure Panel digitale cockpit van de Mokka en pakt uit met nieuwe rijhulpsystemen.
Tegelijk met de facelift van de wat meer burgerlijke versies van BMW’s X3 en X4 stelt het Beierse merk ook de vernieuwde M Competition-uitvoering van de sportieve SUV’s voor. Die valt vooral op door een serieus herwerkte voorkant die hen nu duidelijk onderscheidt van de mindere goden uit het gamma.
Autospotters, aandacht! Renault lost binnenkort een vloot van 30 elektrische preproductie-Méganes van de volgende generatie op de openbare weg voor het nodige testwerk. 
Plaagfoto’s zeggen meestal niet veel, maar in het geval van de toekomstige Opel Astra suggereert deze koplamp een design dat sterk naar Mokka smaakt.
Pagina 1 van 420

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy