Het is vandaag niet gemakkelijk om de juiste keuze te maken in het overaanbod aan modellen en motorisaties. Nieuwe auto’s worden bovendien alsmaar duurder. 2021 belooft het jaar van de doorbraak te worden voor private leasing, waarbij je als particulier een auto huurt in plaats van koopt. KBC is met Private Lease een belangrijke speler op deze groeiende markt.
Naast de Ranger Raptor, het op terreingebruik gerichte topmodel van het Ranger-gamma dat geïnspireerd werd door woestijnraces, stelt Ford nu de Ranger MS-RT voor, een straatgerichte topversie van Ford’s pick-up.
maandag, 18 januari 2021

Nissan Micra opgefrist

Nissan voert voor modeljaar 2021 enkele updates toe aan de kleinste auto uit het gamma en breidt het het aantal uitrustingsniveaus uit tot vijf.
Twijfel je over de juiste brandstofkeuze voor je volgende auto? Neem deel aan onze gratis online infosessie op donderdag 21 januari om 11u. Een niet te missen kans voor iedere zelfstandige of kmo-leider die begaan is met het financiële maar ook het ecologische aspect van zijn bedrijfsauto(‘s).
De toekomstige Nissan Qashqai is niet alleen met mild hybrid-techniek leverbaar, maar ook als e-Power-versie. Op die innovatieve hybride aandrijflijn, die aan de basis die van een elektrische auto is, moet je wel nog wachten tot 2022.
Het nieuwe merkenrallykampioenschap met Renault Clio Rally5, georganiseerd in het kader van het Belgian Rally Championship, zit in volle voorbereidingsfase en belooft voor veel spektakel te zorgen.
Voor merken als SsangYong die als challenger met een relatief beperkt dealernet moeten opboksen tegen de grote spelers is het autosalon traditioneel dé manier om hun producten aan het grote publiek te tonen. Dit jaar zit dat er jammer genoeg in, wat echter niet wil zeggen dat de invoerder bij de pakken blijft zitten…
Bij gebrek aan een fysiek autosalon doen de meeste merken serieuze inspanningen om de salonbeleving toch tot bij de klanten te brengen. Hyundai stelt daarvoor een nieuw digitaal platform voor in de vorm van een virtuele showroom met persoonlijke service.
Geen autosalon, net op het moment dat Isuzu met de volledig nieuwe D-Max een heel belangrijke lancering viert. Om geïnteresseerde klanten de nieuwe pick-up toch te laten ontdekken voorzag het merk een rondreizende roadshow bij de Isuzu-dealers. 
“D’Ieteren Auto” verandert zijn naam in “D’Ieteren” en neemt daarbij meteen ook een nieuwe merkidentiteit aan. Tegelijk met de verandering van commerciële naam en identiteit wordt ook de organisatiestructuur van de D’Ieteren Group aangepast.
Pagina 1 van 395

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy