Wat ons betreft, was er niks mis met de naam Kadjar. Toch heeft Renault beslist om de opvolger tot Austral om te dopen.
Kia laat de vijfde generatie Sportage los op de markt. Wie snel is en zijn gading vindt in de voorraad, kan hem over enkele weken al op zijn oprit parkeren – vanaf net geen eenendertigduizend euro. 
Hoewel Polestar het niet met zoveel woorden zegt, kun je tussen de regels door lezen dat de toekomstige grote SUV van het merk op hetzelfde platform staat als de volgende generatie Volvo XC90. Beide modellen lopen in Noord-Amerika van de band vanaf 2022.
In navolging van de Mercedes-Benz eVito Tourer krijgt ook de gesloten bestelwagenversie een uitgebreide update van de elektrische aandrijflijn en een nieuwe batterij met een bruikbare capaciteit van 60 kWh. Die boost het rijbereik naar dik 300 kilometer.
VAB verkoos al voor de 35ste keer de Gezinswagen van het Jaar. Dit jaar waren de laureaten in de drie categorieën de Dacia Sandero Stepway, de Toyota Corolla Touring Sports en de elektrische Hyundai Ioniq5.
De Japanse constructeur vult het gat tussen de spits gelijnde C-HR en de klassiekere RAV4 met een cross-over die de naam draagt van zijn Europese kaskraker. Onder zijn vrij conventionele lijnen gaat een sterk verbeterd hybride aandrijfsysteem schuil.
Ons land wordt na Japan de tweede locatie ter wereld waar Toyota brandstofcelmodules zal bouwen. De modules zijn niet voor Toyota-modellen, maar voor andere constructeurs en diverse toepassingen bedoeld.
Lexus lanceert volgend jaar een concurrent voor de Audi Q4 e-tron en consorten. Hij is gebaseerd op het platform van de Toyota bZ4X en neemt dan ook het gros van de specificaties over. Toch belooft Lexus dat hij veel dynamischer zal rijden.
Renault Group presenteert vandaag de concrete vooruitgang van het Refactory-project dat een jaar geleden werd gelanceerd om de fabriek van Flins (Yvelines, Frankrijk) om te bouwen tot de eerste Europese fabriek voor circulaire economie op het vlak van mobiliteit. Speciaal voor deze gelegenheid opent de groep zijn Factory VO, de eerste fabriek die gespecialiseerd is in de revisie van tweedehandsauto’s op industriële schaal. Deze conversie kadert in het globale transformatieplan van Renault Group, gericht op waardecreatie en duurzame ontwikkeling.
De Arena del Futuro (“de arena van de toekomst”) is na jaren van voorbereiding een feit.  Stellantis en andere internationale partners, openbare instellingen en universiteiten willen er de komende jaren praktijktests uitvoeren met elektrische voertuigen die al rijdend worden opgeladen via inductie. De impact ervan valt niet te onderschatten.
Pagina 1 van 454

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy