Het A110-gamma wordt aangevuld met een extreme, lichtere en levendigere versie: de R. Die lijkt zo van het circuit te komen, maar hij blijft wel degelijk gehomologeerd voor de weg.
Met de tot precies 333 exemplaren beperkte GT-editie van de achterwielaangedreven R8 brengt Audi hommage aan de originele GT van 12 jaar geleden. Met 620 pk uit zijn ongeblazen V10 is dit de krachtigste op de achterwielen aangedreven Audi ooit. En hij pakt uit met een via een knop op het stuurwiel instelbare driftmodus. Plezier verzekerd dus.
Om zowel professionals als leken een inzicht te geven in wat TCO precies inhoudt en hoe de Belgische fiscaliteit de totale kost van een (bedrijfs-)wagen beïnvloedt, stelde consultancy- en trainingfirma EuroFleet Consult een 78 pagina’s tellend Whitebook samen waar in mensentaal wordt uitgelegd waar het bij TCO en fiscaliteit precies over gaat.
Zoals elke maand leest u hier alles over de inschrijvingscijfers van nieuwe auto’s in de voorbije maand. Voor september waren die nog eens positief, met 16,8% meer ingeschreven personenwagens dan in september 2021. Opmerkelijk is dat Volkswagen voor de tweede mand op rij het klassement aanvoert.
Zijn design is misschien eerder evolutionair dan revolutionair, maar vergis je niet: de nieuwe GranTurismo zet technologisch een reuzenstap voorwaarts. De ‘Folgore’-variant huisvest liefst drie elektromotoren van 300 kW… elk! Now we’re talking!
Goed nieuws: Peugeot heeft niet gewacht op de volgende modelgeneratie van de e-208 om de verbeterde powertrain van de zonet gelanceerde e-308 door te laten sijpelen. Zo zal de e-208 modeljaar 2023 een krachtigere, zuinigere motor en een iets grotere batterij krijgen die zijn rijbereik tot de kaap van 400 kilometer duwt.
De federale politie en talloze lokale politiekorpsen organiseren nu woensdag 5 oktober om 6 uur ’s ochtends een nieuwe zogenaamde flitsmarathon van 24 uur waarbij in het hele land extra snelheidscontroles plaatsvinden. De focus ligt deze keer in het bijzonder op het respecteren van de snelheid in de zone 30. 
Het honderdste autosalon van Brussel zal niet alleen eindelijk opnieuw plaatsvinden na de gedwongen coronapauze, maar is voor voor de allereerste keer ook gastheer voor de prestigieuze Car of the Year-verkiezing, waarbij een jury al sinds 1964 de beste auto op de Europese markt verkiest.
MINI organiseert op 30 oktober van dit jaar voor de tweede keer The MINI Tour, de grootste MINI-rally van België waar voor de eerste editie in 2021 maar liefst 775 exemplaren van de Duits-Britse kleine present tekenden. Plaats van afspraak: de hoofdzetel van BMW en MINI Belux in Bornem.
Het was een werk van lange adem voor de Zwitserse start-up Microlino, met ups en veel downs, maar vader en zonen Ouboter zijn erin geslaagd om het guitige bolletje op wieltjes marktklaar te krijgen. Bij ons zal D’Ieteren instaan voor de verdeling.
Pagina 1 van 502

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy