Na de Q4 e-tron concept, die vorig jaar in Geneve werd getoond, onthult Audi nu ook de Q4 Sportback e-tron concept, het modieuzere broertje van de elektrische SUV die onder de e-tron wordt gepositioneerd en samen met zijn tweelingbroer Audi’s eerste elektrische volumemodel moet worden wanneer hij volgend jaar op de markt komt.
Subaru kondigt een update aan van de Subaru XV e-Boxer. Hij wordt vanaf de instapversie vanaf nu standaard uitgerust met Rear Seat Reminder. Vanaf de Luxury-uitvoering krijgt de hij ook nog Reverse Automatic Braking mee aan boord. Daarmee wordt de compacte Japanse SUV hij nog veiliger dan hij al was.
De Britse Ineos Group, een van de grootste chemische bedrijven ter wereld, wil zich met de Grenadier-terreinwagen aan de productie van auto’s wagen. De groep heeft er alvast de middelen voor, waardoor het dit keer mogelijk niet bij dromen alleen blijft. Ineos zal eerst wel nog een robbertje moeten vechten met Land Rover, dat tot 2016 de Defender maakte, waar de Grenadier wel erg veel van weg heeft.
Babyborrel bij Skoda, want de nieuwe Octavia krijgt er meteen verschillende varianten bij in de vorm van de stoere Scout en sportieve RS-uitvoeringen. Er zijn bovendien niet minder dan vijf aandrijfvormen beschikbaar, van plug-in en mild hybrid over diesel en benzine tot CNG…
We gaan regelmatig op zoek naar (bijzonder) leuke auto’s die je voor weinig geld op de kop kunt tikken. Vandaag is het de beurt aan de prestigeberlines uit het topsegment. We selecteerden tien modellen die ten laatste in 1992 gebouwd zijn (en dus oldtimer zijn in Vlaanderen) en minstens acht cilinders in het vooronder hebben liggen.
Land Rover heeft samen met specialist Autohome een daktent voor de nieuwe Land Rover Defender 110 ontwikkeld. Dankzij het robuuste ontwerp en het gebruiksgemak is in alle comfort te genieten van bijvoorbeeld korte kampeerreizen met de Defender 110.
BMW heeft het licht gezien. Het wil een hele rist aan opties standaard inbouwen in de fabriek en tijdelijk laten uitproberen door de koper. Na een gratis proefperiode kun je à la carte kiezen welke opties je wil en welke niet. Je hoeft ze overigens niet te kopen: BMW denkt aan een abonnementsformule. 
De Nederlandse regering geeft sinds begin deze maand subsidies voor wie als particulier een elektrische auto koopt, om de het Nederlandse wagenpark versneld te vergroenen. De premies zijn zo’n groot succes dat na amper twee dagen al bijna zestig procent van het voorziene budget voor nieuwe auto’s opgesoupeerd is.
Met gemiddeld 1,3 was het aantal dealerbezoeken vooraleer over te gaan tot een effectieve aankoop in pre-coronatijden al laag en dat aantal zal normaliter niet snel stijgen. Daarom speelt ook Mercedes in op de onlinetrend door samen met alle dealers van het merk een online showroom te lanceren en ook online stockwagens te verkopen.
Tussen al het slechte post-coronanieuws uit de autosector valt het persbericht dat Renault vandaag verstuurde in positieve zin op. Het merk meldt trots dat vorige maand maar liefst 11.000 exemplaren van de elektrische ZOE-stadswagen besteld werden en dat er meer dan 10.000 stuks van werden ingeschreven.
Pagina 1 van 364

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy