dinsdag, 23 april 2019

Renault schaaft de Alaskan bij

Renault Alaskan introduceerde in 2017 de nieuwe visuele identiteit binnen het bedrijfsvoertuigengamma van Groupe Renault. De nieuwe Alaskan behoudt zijn gespierd design met een gesculpteerde bumper, atletische lijnen en brede wielkasten.
dinsdag, 23 april 2019

Nissan vernieuwt de GT-R

Geen enkele drielettercombinatie geniet wereldwijd zoveel bekendheid als ‘GT-R’. Nissan versterkt die iconische status van de GT-R-typebadge met de onthulling van de speciale Nissan GT-R 50th Anniversary Edition en stelt de nieuwe GT-R NISMO modeljaar 2020 voor.
Nissan stelt de 370Z 50th Anniversary Edition voor. Het betreft een speciale versie ter ere van de vijftigste verjaardag van het iconische Nissan Z-model. De jubileumeditie debuteert vandaag op de autoshow van New York, dezelfde stad waar de originele Datsun 240Z een halve eeuw geleden debuteerde.
dinsdag, 23 april 2019

Renault KANGOO Z.E. Concept

De stedelijke en elektrische show-car Kangoo Z.E. Concept kondigt de vernieuwing van het Kangoo-gamma aan, die gepland is vanaf 2020. Als visie op de mobiele werkplaats past hij zich aan de evoluties inzake werkmethodes en mobiliteit aan.
Op de 55e verjaardag van de alom populaire Mustang viert Ford dat de auto voor het vierde jaar op rij de bestverkochte sportauto ter wereld is geworden. 
vrijdag, 19 april 2019

Terugblik: Porsche 911 Speedster

“Rijplezier komt niet voort uit comfort”, zei Ferdinand Porsche ooit. De allereerste Porsche 356 Speedster uit 1954 bewees dat; het was een puristische sportwagen voor diehards. Hoewel z’n nakomelingen een stuk minder spartaans waren, zijn het stuk voor stuk iconen met liefhebbers van over de gehele wereld. We kijken terug op de geschiedenis van de Porsche Speedster-modellen.

Als je opzoek gaat naar weelde en hoog wil zitten heb je echter niet veel keuze, tenzij je bij de Mercedes-dealer langsgaat. Het merk vernieuwt in een sneltempo haar gamma, vandaag is de GLS aan de beurt.
Porsche vierde vorig jaar zijn 70ste verjaardag door twee conceptmodellen van de 911 Speedster te tonen. De productieversie beleeft nu zijn première in New York.
De Renault EZ-FLEX is een compact en wendbaar voertuig dat ontwikkeld is om eenvoudig door druk stadsverkeer te manoeuvreren. Het model biedt een uitstekende combinatie van formaat en inhoud, gezien zijn lengte van 3,86 meter, breedte van 1,65 meter, hoogte van 1,88 meter en laadruimte van 3m3. Dit is mede bereikt door de compacte cockpit, die desondanks alle eigenschappen van een volwaardige bedrijfswagen biedt. De draaicirkel van slechts 4,5 meter maakt manoeuvreren in stedelijke smalle straten extra eenvoudig. 
Mercedes-AMG vernieuwt de succesvolle GLC 63 4MATIC+ modellen. De SUV en Coupé zijn voorzien van een nieuw, nog markanter lichtdesign alsmede het MBUX infotainmentsysteem met AMG-specifieke functies en weergaves. De nieuwe rijdynamiekregeling AMG DYNAMICS en het sperdifferentieel aan de achteras, dat nu bij alle modellen elektronisch wordt geregeld, maakt een nog veelzijdiger rijervaring mogelijk.
Pagina 1 van 313

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy