donderdag, 17 oktober 2019

Let’s Rock With The VW T-Roc “R”

De nieuwe T-Roc R is voortaan de nieuwe ster van de T-Roc-familie. Met 300 pk sprint de compacte spierbundel van VW in slechts 4,8 seconden van 0 naar 100 km/u. De topsnelheid ligt op 250 km/u.
Volvo heeft vandaag in Los Angeles zijn eerste volledig elektrische model geprensenteerd, de XC40 P8 Recharge.
De nieuw Toyota Yaris kiest vastberaden voor de hybride aandrijving. Meer trekkracht, minder CO2-uitstoot en een hogere topsnelheid met elektrische energie: de vierde generatie Yaris steekt een tandje bij voor de vergroening van het wagenpark. Midden 2020 komt hij op de markt.
BMW introduceert het concept van de vierdeurscoupé nu ook in het compacte segment, naar het voorbeeld van concurrent Mercedes, die met de CLA Coupé al even zo’n model in zijn gamma heeft.
woensdag, 16 oktober 2019

Dit kost de Polestar 2

Polestar maat de prijzen bekend van de elektrische Polestar 2 die begin 2020 in productie gaat. De eerste leveringen vinden plaats vanaf juni 2020.
Het Wereld Economisch Forum publiceert elk jaar zijn Global Competitiveness Report, waarin het voor alle landen van de wereld nagaat hoe ze zich positioneren ten opzichte van de anderen. 
maandag, 14 oktober 2019

Porsche presenteert de Taycan 4S

Na de Taycan Turbo en Turbo S introduceert Porsche nu de Taycan 4S, de derde uitvoering van de elektrische sportsedan. Uitgerust met de standaard Performance Battery met een capaciteit van 79,2 kWh leveren de elektromotoren 530 pk in overboost. Optioneel kan de Taycan 4S worden uitgerust met de Performance Battery Plus van de Taycan Turbo en Taycan Turbo S met een capaciteit van 93,4 kWh; in dat geval leveren de elektromotoren maximaal 571 pk in overboost.
De Volkswagen Golf is opnieuw de meest gezochte tweedehandwagen van Europa. Uit onderzoek van Autoscout24, Europa’s grootste zoekmachine voor gebruikte auto’s blijkt dat de 10 miljoen gebruikers de bestseller van Volkswagen het afgelopen jaar het meest aanvinkten.
vrijdag, 11 oktober 2019

Blikvangers op ZOUTE GRAND PRIX

Audi onthult in Belgische première drie nieuwe Sport-modellen: de Audi RS Q3 Sportback, Audi RS 4 Avant en Audi RS 6 Avant. Op het podium langs de Kustlaan wordt de Audi R8 LMS GT2, de ultieme raceversie van de Audi R8 tentoongesteld. Een exclusieve Auto Union/Wanderer Stromlinie Spezial en Audi 920 nemen deel aan de ZOUTE Rally® by Stow.
Toyota laat tijdens de komende Tokyo Motor Show een preview zien van de volgende generatie Toyota Mirai. De tweede generatie van de geavanceerde Fuel Cell Electric Vehicle (FCEV) brengt de door Toyota ontwikkelde brandstofceltechnologie op een hoger plan en komt naar verwachting volgend jaar in Europa op de markt. 
Pagina 1 van 338

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy