De Belgische Alcomotive groep (onderdeel van de Alcopa holding) is vandaag een belangrijke internationale speler in de markt van distributie van auto’s en motorfietsen. Maxus is het eerste Chinese merk dat in Europa haar activiteiten wilt uitbouwen. Dat het daarvoor kiest voor Alcomotive,  mag niet verbazen. Alcomotive heeft een indrukwekkende staat van dienst en heeft voor de SAIC (de moedermaatschappij van Maxus) de juiste kennis en know-how om van Maxus een succes te maken.
Groupe Renault, dat al 120 jaar actief is op de markt van de bestelwagens, vernieuwt zijn gamma lichte bedrijfsvoertuigen om te evolueren naar modellen met meer connectiviteit en oplossingen op maat. En om nog beter in te spelen op de behoeften van zijn professionele klanten heeft Renault alles in het werk gesteld om het kwaliteitsniveau op gelijke voet te brengen met dat van personenwagens. 
vrijdag, 14 juni 2019

Lamborghini Urus volgens Abt

Abt kennen we natuurlijk als dé tuner van producten uit de Volkswagen Groep, maar ditmaal nemen de Duitse tuners van Abt de nieuwe Lambo Urus onder handen.
donderdag, 13 juni 2019

Alpine A110S doet het met 292 pk!

Dat we een voorliefde hebben voor de A110 moeten we u waarschijnlijk niet meer vertellen, en dat de Alpine de beste stuurmansauto is zijn we het wellicht allemaal over eens. Maar vandaag presenteert Alpine de A110S met 292 pk. 

32 jaar geleden was de BMW 3 Reeks Touring een pionier in zijn segment. En nu is de zesde generatie opnieuw de nieuwe maatstaf voor sportieve prestaties en vooruitstrevende veelzijdigheid in zijn segment. 
Na een lange teasercampagne is het zover, maak kennis met de nieuwe GLB. Een langverwachte SUV die de GLA niet vervangt, maar komt versterken. De nieuwe GLB is een veelzijdige SUV. En een ruime gezinsauto: optioneel wordt de GLB als eerste Mercedes-Benz in dit segment geleverd als zevenzitter. De twee stoelen op de derde zitrij bieden personen tot 1,68 m een comfortabele zitplek. 
De nieuwe Kia XCeed krijgt als eerste een volledig digitaal 12,3-inch Supervision instrumentarium. Het 12,3-inch Supervision cluster is ontworpen om informatie zo duidelijk mogelijk weer te geven. Het biedt een hoge schermresolutie van 1920 x 720 pixels en komt in de plaats van de snelheidsmeter en toerenteller, zoals die in de huidige modellen te zien zijn. 
De volledig nieuw ontwikkelde Mercedes-AMG 2,0 liter M 139-motor wordt de krachtigste in serie geproduceerde viercilinder turbomotor ter wereld. Met deze motor heeft Mercedes-AMG het vermogen van zijn voorganger M 133 met 30 kW (40 pk) weten te overtreffen. 
vrijdag, 07 juni 2019

FOTOSPECIAL: BimmerFest 2019

BimmerFest is een evenement dat georganiseerd wordt voor BMW liefhebbers, door BMW liefhebbers. De organisatie heeft een BMW passie die begonnen is met het organiseren van BMW meetings en sindsdien al jarenlang meerdere activiteiten in de BMW branche voor haar rekening neemt. Huisfotograaf Patrick ging een kijkje nemen… www.bimmerfest.eu
Jaguar Land Rover en BMW Group slaan de handen ineen voor de ontwikkeling van een volgende generatie Electric Drive Units (EDU’s). Het doel is om toekomstige elektrische aandrijftechniek naar een hoger niveau te brengen en daarmee ook de grootschalige uitrol van ACES-voertuigen (Autonomous, Connected, Electric, Shared) te versnellen.
Pagina 1 van 322

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy