woensdag, 22 januari 2020

Oef, het autosalon is afgelopen…

… dus kan de niet-gespecialiseerde pers terug wat anders doen dan over auto’s schrijven.
Nissans toonaangevende expertise op het vlak van elektrische voertuigen en de verregaande autosportervaring van Nissan Motorsport worden op ultieme wijze verenigd in de Nissan LEAF NISMO RC. Deze spectaculaire raceauto demonstreert de kracht, de innovatie en het rijplezier van de elektrische aandrijftechniek van Nissan. De elektrische racewagen is voor het eerst te zien in Europa op het Circuit Ricardo Tormo in het Spaanse Valencia.
Sinds vorig jaar verdedigt de nieuwbakken vereniging Freesponsible de belangen van de automobilisten in ons land. De vereniging toonde zich op het autosalon voor het eerst aan het grote publiek en maakte van de gelegenheid gebruik om zo veel mogelijk mensen te informeren over de vereniging die de verantwoordelijke automobilist een stem wil geven. Wie wilde kon gratis lid worden van Freesponsible.
De Brussels Motor Show 2020 zit erop. Met een half miljoen bezoekers behoort BMS tot de meest bezochte autosalons en op uitzondering van een korte protestactie van een honderdtal milieuactivisten is het 98ste Autosalon van Brussel vlot verlopen. De exposanten tonen zich tevreden en verwijzen naar de sterk gestegen interesse voor hybride en elektrische voertuigen. 
zondag, 19 januari 2020

ŠKODA AUTO bestaat 125 jaar

ŠKODA AUTO viert dit jaar feest! In 2020 is het 125 jaar geleden dat de onderneming werd opgericht, en 115 jaar sinds het bedrijf met de productie van auto’s begon. Daarnaast vieren ook diverse historisch belangrijke ŠKODA-modellen dit jaar opvallende jubilea.
zondag, 19 januari 2020

Volvo PopUp in Antwerpen en Namen

Sinds 4 januari zijn de derde en vierde tijdelijke showrooms van Volvo Car Belux open in Antwerpen en in Namen. De voorbije jaren waren deze 'Volvo Pop­Up Showrooms' al te zien in Knokke en in Nieuwpoort. Wandelaars kunnen er de nieuwste Volvo­modellen ontdekken in een ongewone omgeving. 
Land Rover en Zenith hebben opnieuw de handen ineengeslagen voor de creatie van een exclusief horloge. De zogeheten Defy 21 Land Rover Edition is een speciaal, gelimiteerd uurwerk van uiterst hoogwaardige kwaliteit ter ere van de nieuwe Land Rover Defender. Net als de iconische SUV waarop de Defy 21 Land Rover Edition is geïnspireerd, is het horloge modern, duurzaam en zeer begeerlijk.
In maart 2020 start de 30ste editie van de Rallye Aïcha des Gazelles in Marokko. Suzuki vaardigt dit jaar andermaal een damesteam af en één van de pilotes is niemand minder dan mevrouw Raefaella Szabo Witsel, de 29 jarige wederhelft van Belgisch voetbal talent Axel Witsel die momenteel bij Borussia Dortmund speelt.
De Ford fabriek in Valencia krijgt een extra kapitaalinjectie van 42 miljoen euro voor de productie van hybridemodellen en de realisatie van state-of-the-art assemblagelijnen voor batterijpakketten.
Porsche voegt twee extra sportieve modellen toe aan zijn middenmotorserie: de 718 Cayman GTS 4.0 en 718 Boxster GTS 4.0. Beide tweezitters worden aangedreven door dezelfde atmosferische 4,0-liter zescilinder boxermotor die Porsche ook gebruikt in de topversies, de 718 Cayman GT4 en de 718 Spyder. In de GTS-modellen levert het blok 400 pk, 35 pk meer dan de 2,5-liter viercilinder boxermotor in de uitgaande 718 GTS-modellen. In combinatie met de handgeschakelde 6-versnellingsbak en het sportuitlaatsysteem zorgt de nieuwe krachtbron voor een uitzonderlijke vermogensafgifte en een enerverende rijsensatie. 
Pagina 1 van 335

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy