Benoit Treilhou wordt per 1 juli tot Country Operations Director van Renault België Luxemburg benoemd. Hij zal aan Jérome Pannaud, Algemeen Directeur Groupe Renault Benelux, rapporteren. 
Vlaanderen stuurt zijn zonen uit. In dit geval gaat het om Bert De Vidts, die tot vandaag Directeur Marketing & Communicatie is bij Mazda Belux, maar de uitdaging aangaat om vanaf 1 juli als Managing Director Mazda Motor Nederland te gaan leiden.
De Belgische Federatie van voertuigenverhuurders Renta heeft zonet bekendgemaakt dat Stefan Delaet (49), CEO van KBC Autolease, verkozen is tot nieuwe voorzitter van de vereniging. 
Nissan heeft Hamza Chaaban aangesteld als nieuwe Sales Director voor Nissan Belux. Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor Sales in België en Luxemburg als opvolger van Cédric Donck, die recent Nissan Belux verlaten heeft voor een nieuwe uitdaging in zijn carrière.
Nissan heeft Charbel Abi Ghanem benoemd tot Country Director Belux. Hij zal de organisatie leiden en rechtstreeks rapporteren aan het hoofdkantoor van Nissan Europa. 
Autosectorfederatie Febiac maakte zopas bekend dat de huidige CEO, Luc Bontemps, op 1 november opgevolgd zal worden door de Duitstalige Belg Andreas Cremer. Bontemps gaat na 21 jaar aan het hoofd van Febiac met pensioen. Cremer is 50 jaar en was tot nu secretaris-generaal bij Audi Brussels.
Autonieuws.be groeit – niet alleen qua lezers, maar ook wat het team betreft. We zijn blij om u te kunnen melden dat de redactie vanaf vandaag versterkt wordt met een nieuwe kracht: Dieter Quartier.
Kia Motors Corporation maakt vandaag bekend dat Ho-sung Song, Head of Global Operations, is gepromoveerd tot President. In zijn nieuwe rol zal Song het voortouw nemen in de verdere implementatie van ‘Plan S’, de strategie van het bedrijf op middellange tot lange termijn, gericht op het verkrijgen van een leidende positie in de toekomstige auto-industrie.
Bart Van Rossen vervoegt Ford Motor Company (Belgium) nv als Fleet & Remarketing Director, op 3 maart 2020. Hij zal rechtstreeks rapporteren aan Peter Bertin, Managing Director, Ford BeLux. Bart Van Rossen volgt Roeland Vriens op, die einde vorig jaar Ford verliet.
Claudio Vezzosi (54) is met ingang van 1 februari 2020 aangesteld als de nieuwe algemeen directeur van RCI Bank and Services, de financiële dienstverlener van de Alliantie in de Benelux.
Pagina 1 van 9

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy