België zendt zijn zonen uit. Matthias Sileghem, tot vandaag Managing Director van Mazda Motor Belux, wordt aangesteld als Vice President Customer Experience, Communications & Public Affairs bij Mazda Motor Europe. Tim Bosmans, vandaag Finance & Sales Planning Director, volgt hem vanaf 24 juni op aan het hoofd van Mazda Motor Belux.
Vanaf 1 mei 2021, zal Thierry De Vleeschouwer Karl Lechat opvolgen als nieuwe Directeur van ŠKODA Import.
In het kader van het nieuwe strategische plan "Renaulution", dat de strategie van Renault Group heroriënteert is ook de organisatie van de merken onderhevig aan een evolutie. De merken werden gegroepeerd in business units met aan het hoofd enkele nieuwe namen.
Het gaat hard bij Polestar. Om de groei te bestendigen wordt het salesteam versterkt met Tom Van Assche, die vandaag nog aan het hoofd staat van de fleetafdeling van BMW Belux. Hij start op 10 mei als Head of Sales van het Polestar Belux-team. 
Groupe Renault kondigde zopas de benoeming aan van Laurent Rossi als CEO voor het merk Alpine. Hij zal als zodanig verantwoordelijk zijn voor Alpine Cars en alle sport- en F1-activiteiten van de Groupe Renault. Tegelijk vertrekt F1-teamleider Cyril Abiteboul bij Renault.
Nissan kondigt aan dat Laurent Brener de nieuwe CQ DND Director wordt bij Nissan Belux. Daarmee wordt Laurent verantwoordelijk voor zowel Customer Quality (klantenservice) als voor Dealer Network Development (Ontwikkeling van het netwerk van concessiehouders).
Elfi Janssens is benoemd tot Managing Director van Volvo Car Belux. Vanaf 1 december volgt ze Wim Maes op, die sinds april 2013 deze functie uitoefende en sinds vandaag in dezelfde rol aan de slag is bij Volvo Cars Rusland.  
De Raad van Bestuur van SEAT - voorgezeten door Herbert Diess, Chief Executive Officer van de Volkswagen Groep - heeft Wayne Griffiths met ingang van 1 oktober aangesteld als nieuwe President van de SEAT-organisatie. Griffiths blijft tevens CEO en President van het merk CUPRA en zal als executive vice-president vooralsnog ook verantwoordelijk blijven voor sales en marketing. Carsten Isensee draagt als executive vice-president onveranderd de verantwoordelijkheid voor Finance en IT, een rol die hij ook vervulde toen hij waarnemend President van SEAT was.
Groupe Renault kondigt de komst van Luciano Biondo aan als industrieel directeur van de afdeling Elektrische voertuigen en Lichte bedrijfsvoertuigen voor de regio Noord-Frankrijk. Hij zal rapporteren aan Jose Vicente de los Mozos, industrieel directeur van Groupe Renault en lid van het uitvoerend comité van Groupe Renault.
David Herman neemt vanaf heden de functie Corporate Sales Director van Nissan Belux op zich. Hij volgt daarbij John Windels op die recent Nissan Belux heeft verlaten.
Pagina 1 van 10

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy