Nissan Belux kondigt de aanstelling van Jerome Saigot als Managing Director aan. Hij volgt Abi Ghanem op die Managing Director wordt van Nissan Turkije.
Ford heeft een nieuwe directeur voor de bedrijfswagenafdeling. Patrick Van der Aa neemt vanaf deze maand de verantwoordelijkheden over van zijn voorganger Olivier Gelas, die Managing Director werd van Kia Belux. 
Na het vertrek van Joni Junes als woordvoerder zocht mobiliteitsorganisatie VAB naar een nieuwe woordvoerder. Die is nu gevonden in de persoon van Mich Vergauwen, in het verleden werkzaam als journalist bij DPG Media.
Per 1 juli wordt de fakkel in Bornem na vier jaar opnieuw doorgegeven aan een Duitse expat. De vijftigjarige Wehr is al een kwarteeuw in dienst bij BMW Group, net als Haesendonck, die de firma echter verlaat.
Vanaf september 2022 krijgt de Europese vereniging van automobielconstructeurs ACEA een nieuwe Directeur Generaal. Sigrid de Vries volgt vanaf dan Eric-Mark Huitema op die na drie jaar afscheid neemt van ACEA. Zo blijft de leiding van de organisatie in Nederlandse handen.
Kia kondigde vandaag de de aanstelling aan van Olivier Gelas, die van Ford overkomt en Managing Director voor de Belux wordt van het Koreaanse merk. Hij volgt Marc Van den Kerkhof op die Kia verlaten heeft.
maandag, 14 maart 2022

Nieuwe CEO voor MG Motor Europe

Xinyu Liu wordt door SAIC Motor, China’s grootste autofabrikant en moederbedrijf van MG, aangesteld als CEO voor MG Motor Business in Europa. Hij was tot nu CEO van MG Motor France.
Nissan heeft zijn Fleet Manager Danny Olemans gepromoveerd tot Head of Sales voor de Belux. Hij wordt zo verantwoordelijk voor de afdelingen Sales, Corporate Sales, Leasing en Distributie en breidt zijn takenpakket zo verder uit.
BMW Group Belux kondigt vandaag de benoeming aan van Joachim Sas tot General Manager van MINI Belux. Hij volgt er Bart Verhoef op, die Sales Manager wordt bij BMW Group Nederland.
De Amerikaan Manley is een naam als een klok in de hogere regionen van de autowereld. Hij stond aan het hoofd van Fiat Chrysler Automobiles, leidde de fusie van FCA en PSA tot Stellantis mee in goede banen en verlaat de groep nu om CEO te worden van AutoNation, een enorme dealergroep in de Verenigde Staten.
Pagina 1 van 12

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy