Focus

© Volvo/Steven Trentin

Steven Trentin is nieuwe Fleet Manager van Volvo Car Belux

03 oktober 2022
Door Stijn Blanckaert
Vandaag werd bekengemaakt dat Steven Trentin doorgroeit van Business Development Manager Corporate Sales naar Fleet Manager van Volvo Car Belux. Hij volgt daarmee Roeland Vriens op die als Head of Sales de overkoepelende verkoopverantwoordelijke van Volvo Car Belux wordt.

Steven Trentin maakt al drie jaar deel uit van Volvo en zal het fleetteam, dat bestaat uit Maxim Verdoodt en Joran Maes, Koen Corbeel, Greet Merens, Aurélie Vanhellemont en Joost Chielens leiden onder de eindverantwoordelijkheid van Roel Vriens die van New Car Sales Performance Manager opklimt naar de functie van Head of Sales van Volvo Car Belux.

Steven Trentin werkt sinds november 2019 voor Volvo en was voordien anderhalf jaar Business Development Manger voor Ford, na vier jaar voor Opel Belgium gewerkt te hebben als Business Sales Account Manager (2014-2018). Voordien had Steven functies in de FMCG-wereld bij Kellogg Company (2007-2014) en was hij ook een half jaar coördinator van de Levenslijn-actie van Medialaan (VTM).

Deel op

Lees meer over

Stijn Blanckaert

Stijn Blanckaert (°1974) is al van kindsbeen af gepassioneerd door auto’s en maakte er zijn beroep van. Hij houdt van pk’s, of ze nu uit een V8 of een elektromotor rollen… Na jaren in de leasing- en fleetsector schrijft hij sinds 2016 voor Autonieuws.be waar hij onder meer gespecialiseerd is in economisch nieuws.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.