Focus

© Pierre Voineau/Citroen

Pierre Voineau aangesteld als nieuwe algemeen directeur voor Citroën Belux

05 september 2023
Door Stijn Blanckaert

Citroën Belux heeft een nieuwe baas. Pierre Voineau volgt Damien Martin-Cocher op als Managing Director. Hij komt over van Renault Group.

 

Pierre Voineau werkte de voorbije twee jaar als Product and Business Development Director bij Software République, onderdeel van de Renault Groep. Ervoor was hij anderhalf jaar directeur van het Renaultfiliaal in Berlijn en werkte hij acht en een half jaar voor Renault Group op de planning, de marketingafdeling en in de verkoop.    

"Ik ben vereerd dat ik me bij het merk Citroën mag voegen als Managing Director. Citroëns rijke erfgoed en toewijding om innovatieve en populaire mobiliteitsoplossingen te bieden, hebben mij overtuigd om bij het merk aan de slag te gaan. Ik kijk ernaar uit om ons toegewijde team in Belux te leiden, ons netwerk te ontmoeten, in contact te komen met onze klanten en bij te dragen aan het succes van het merk" stelt Voineau, die bij Citroën Belux de taak wacht om de verkoopcijfers, die in dalende lijn zitten, opnieuw op te krikken.

Damien Martin-Cocher, de vorige Managing Director van Citroën Belux, neemt een nieuwe rol op zich binnen de groep en wordt actief binnen de centrale financiële afdeling van Stellantis op Europees niveau. 

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.