Focus

Philippe Bovijn is nieuwe Country Fleet Manager van Renault Belux

03 oktober 2016
Door Redactie
Op 1 oktober werd Philippe Bovijn benoemd tot Country Fleet Manager van Renault België Luxemburg. Hij vervangt Michel Perin die benoemd wordt tot Algemeen Directeur van Renault Luxemburg. Philippe Bovijn zal rapporteren aan Vincent Carré, Operationeel Directeur Belux.
Philippe Bovijn is in 1969 geboren in Elsene en beschikt over een Bachelor diploma Toegepaste Communicatie aan de Arteveldehogeschool.

Hij start zijn carrière in 1992 in het Belgische BMW verdelersnet om vervolgens in 1995 te worden aangeworven bij Lease Plan als Assistant Fleet Manager. Vier jaar later maakt hij de overstap naar VAB als B2B Manager waar hij tot 2004 zal aanblijven.

Na 1 jaar als Account Manager bij Allied International, treedt hij in juni 2005 in dienst bij Renault België Luxemburg als Key Account Manager binnen het Fleet team. In 2014 wordt hij benoemd tot Fleet&Leasing Company manager waarbij hij de verantwoordelijkheid krijgt voor de relaties en Business Development met Lange en Korte Termijn Verhuurbedrijven. 

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.