Focus

Peter Bertin wordt nieuwe waarnemend Managing Director van Opel Belgium

02 september 2016
Door Redactie
Vanaf 1 oktober neemt Pierre Deneus, die momenteel Managing Director van Opel Belgium is, nieuwe Europese verantwoordelijkheden op zich binnen de Opel-organisatie. Hij zal op tijdelijke basis de functie van Regional Sales Manager vervullen. In zijn nieuwe taak zal Pierre toezicht houden op de commerciële activiteiten van de Nederlandse, Zwitserse, Oostenrijkse en Portugese markten, naast die van de Belgisch-Luxemburgse markt.

Als gevolg hiervan neemt Peter Bertin, die momenteel Sales Director bij Opel Belgium is, vanaf die datum bijkomend de functie van waarnemend Managing Director van Opel Belgium op zich. “Zijn uitgebreide ervaring, zijn leiderschapskwaliteiten en zijn ervaringen op Europees vlak overtuigen mij ervan dat Opel Belgium in goede handen zal zijn”, zegt Pierre Deneus over zijn opvolger.

Peter Bertin (43) heeft zijn hele carrière opgebouwd bij Opel, waar hij verschillende functies bekleedde binnen de afdeling Sales & Marketing, aangevuld met meerdere verantwoordelijke posities in Nederland en in de hoofdzetel van Adam Opel AG te Rüsselsheim. “Het is duidelijk dat Opel zich op dit moment in een positieve spiraal bevindt. Ik ben er zeker van dat we met het team van Opel Belgium de dynamiek die onder leiding van Pierre Deneus werd opgestart, verder kunnen uitbouwen”, verheugt Peter Bertin zich.

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.