Focus

Nieuwe Algemeen Directeur Citroën & DS Belux

01 juni 2017
Door Redactie
Sinds 1 mei jongstleden is Edouard Marlin de nieuwe Algemeen Directeur van de Merken Citroën en DS Belux. Edouard Marlin, 40 jaar en geboren in de Elzas, is bij de PSA Groep begonnen in 2002 als Zone Verantwoordelijke van de regionale Citroën directie in Rouen. Hij bekleedde meerdere functies in de retail, was daarna verantwoordelijk voor de Franse markt van tweedehandswagens en kwam vervolgens in 2016 op het Parijse hoofdkantoor de Sales Directie Europa versterken.

‘Belux is een belangrijke markt voor onze Merken,’, aldus Edouard Marlin, ‘Met Citroën moeten we in staat zijn om marktaandeel terug te winnen en onze positie op de B2B markt te versterken. We kunnen rekenen op een professioneel en betrokken dealernet en een rijk gamma, met de nieuwe Citroën C3 & C4 Picasso die een groot succes zijn en, voor wat betreft de bedrijfswagens, de nieuwe Jumpy en onze Best Selling Van of the Year 2016, de Berlingo.

DS Automobiles heeft onlangs de nieuwe SUV, DS 7 Crossback en de limited edition ‘La Première’ onthuld, deze exclusieve versie kan hier zeer binnenkort online besteld worden.   

Kortom, we hebben alle troeven in handen om onze aanwezigheid in de Belux te versterken en het is dan ook met veel enthousiasme en overtuiging dat ik aan deze nieuwe uitdaging begonnen ben, samen met ons net en mijn naaste collega’s!’ 

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.