Focus

M. Yann Chabert nieuwe CEO van FCA Belgium

18 mei 2016
Door Redactie
Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Belgium kondigt de benoeming aan van M. Yann Chabert als CEO van FCA Belgium vanaf 17 mei 2016. Hij volgt M. Alessio Castelli op die besloten heeft een nieuwe wending aan zijn carrière te geven buiten de groep FCA. 

M. Yann Chabert bekleedde tot vandaag de functie van Country Manager Fiat, Lancia & Abarth binnen FCA France.

Hij kent de firma FCA reeds talrijke jaren. Sinds 1993 oefende hij verschillende functies uit binnen de Fiat Group en de Chrysler Group, meer bepaald als Head of Marketing Jeep Brand voor de regio EMEA.

M. Chabert geeft commentaar bij zijn benoeming bij FCA Belgium : « Ik ben verheugd de verantwoordelijkheid als CEO van FCA voor de Belgische en Luxemburgse markten op te nemen, dit op enkele weken voor de lancering van enkele belangrijke strategische modellen voor onze onderneming. Met de nieuwe Fiat Tipo, de Alfa Romeo Giulia, de Fiat 124 Spider, een volledig nieuw gamma Abarth als ook enkele nieuwe modellen van Fiat Professional (Fiat Talento, Fiat Fullback, onder andere), is FCA Belgium perfect in staat de wensen van elk type klant te bedienen. »

M. Chabert voegt hieraan toe : « Ik wens mijn erkentelijkheid uit te drukken over het gerealiseerde werk van Alessio Castelli met het directieteam dat hij geïnstalleerd heeft bij FCA Belgium en wens hem veel succes toe met deze nieuwe uitdaging in zijn carrière. »

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.