Focus

© Maserati

Julien Brunet benoemd tot nieuwe MD Maserati West Europe

31 augustus 2022
Door Redactie
Maserati heeft Julien Brunet benoemd tot nieuwe Managing Director van de West Europe-divisie. In die nieuwe functie wordt Julien Brunet verantwoordelijk voor de activiteiten van Maserati in Frankrijk, Monaco, België, Luxemburg en Nederland. Als Managing Director rapporteert hij rechtstreeks aan Luca Delfino, die in september 2021 is aangesteld als Head of Maserati EMEA. 

Julien (getrouwd en vader van een kind) is 39 jaar en studeerde af aan het EDHEC BBA. Tot voor kort was Julien werkzaam in Modena, waar hij in 2017 bij Maserati in dienst trad. Hij startte zijn carrière bij FCA France en vervulde vervolgens bij Nissan Europe diverse Sales & Marketing-functies. De afgelopen drie jaar was Julien bij Maserati verantwoordelijk voor Network Development in de regio’s Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In die rol was het zijn missie om de kwaliteit en winstgevendheid van een netwerk van 144 verkoop- en servicepunten in 42 landen te waarborgen.

Via een netwerk van 23 verkoop- en servicepunten in vijf landen rollen Julien Brunet en zijn team het zeer ambitieuze modellenoffensief van Maserati uit in de West Europe-regio.

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.