Focus

Dominique Jacoby nieuwe Fleet & Corporate Sales Manager Hyundai Belux

12 april 2017
Door Redactie
Tot nu combineerde Jean-Marc vertroost de functie van Fleet & Corporate Sales Manager Hyundai Belux, met die van Manager Financial Services bij de overkoepelende Business Unit Alcomotive (Alcomotive Financial Services behartigt de financiële diensten en oplossingen voor alle merken binnen de groep). Gezien de aanhoudende groei binnen beide domeinen en de ambitieuze doelstellingen die daaraan gekoppeld zijn, is het wenselijk dat beide functies nu fulltime gemanaged worden. Jean-Marc zal zich voortaan voltijds toeleggen op het verder uitbouwen van de Financial Services.

Dominique Jacoby (50) is met onmiddellijke ingang de nieuwe Fleet & Corporate Sales Manager bij Hyundai Belux. Ze rapporteert in haar nieuwe functie aan de Managing Director van Hyundai, Olivier Sermeus.

Dominique brengt heel wat knowhow mee dankzij een goed gevulde carrière, onder meer in de leasingwereld. Zo bekleedde ze verschillende functies bij zowel KBC Autolease als Leaseplan, waar ze in totaal 25 jaar werkzaam was in verschillende functies (zowel customer care als commercieel).

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.