Focus

© Didier Blokland / Stellantis

Didier Blokland aangesteld als Director Communications, PR & Events bij Stellantis Belux

30 januari 2023
Door Stijn Blanckaert
Stellantis Belux, bij ons invoerder van de merken Peugeot, DS Automobiles, Citroën, Opel, Jeep, Fiat, Alfa Romeo en Abarth, heeft een nieuwe Director Communication, PR & Events. De functie wordt sinds 1 januari van dit jaar bekleed door Didier Blokland, die reeds 21 jaar deel uitmaakt van de groep.

Blokland begon in 2001 bij Peugeot en deed heel wat ervaring op binnen de marketing- en communicatieafdelingen. Sinds 2020 was hij Customer Management Office Director voor Stellantis en daarna werd hij Marketing Director voor Peugeot Belux.

Vanaf nu is hij dus overkoepelend verantwoordelijk voor de communicatie, PR en events van de verschillende onderdelen van de Stellantis-groep in de Belux.

Deel op

Lees meer over

Stijn Blanckaert

Stijn Blanckaert (°1974) is al van kindsbeen af gepassioneerd door auto’s en maakte er zijn beroep van. Hij houdt van pk’s, of ze nu uit een V8 of een elektromotor rollen… Na jaren in de leasing- en fleetsector schrijft hij sinds 2016 voor Autonieuws.be waar hij onder meer gespecialiseerd is in economisch nieuws.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.