Focus

Artur Materna

Artur Materna benoemd tot Managing Director bij Inchcape BeLux

12 januari 2024
Door Redactie

Inchcape BeLux is verheugd de benoeming van Artur Materna als Managing Director aan te kondigen, met ingang van 1 januari 2024.

 

Artur Materna beschikt over uitgebreide ervaring in de automotive sector en heeft gedurende zijn hele carrière in de branche gewerkt. Eerst voor Goodyear en Iveco, en de afgelopen 10 jaar voor Toyota Motor Europe, waar hij diverse leidinggevende functies heeft bekleed, recentelijk als hoofd van Commercial Operations voor Lexus Europe.

Artur volgt Michael Roosen op, die eerder vijf jaar lang de functie bekleedde en onlangs is overgestapt naar een nieuwe professionele uitdaging. Michael heeft een cruciale rol gespeeld bij het behalen van resultaten, waaronder een aanzienlijke marktaandeelgroei voor Toyota in België en de lancering van de Belgische tak van de nieuwe occasion business Bravoauto.

Artur Materna: "Met grote enthousiasme neem ik deze nieuwe uitdaging bij Inchcape BeLux aan. Ik kijk ernaar uit om de positie van Toyota & Lexus op de Belgische en Luxemburgse markten verder te versterken, met de focus op duurzame groei voor beide merken en voor de Inchcape Group als geheel."

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.