woensdag, 16 november 2022

Fleet Manager of the Year Claire D’Haese van Mercedes maakt promotie

Geschreven door  Stijn Blanckaert
Fleet Manager of the Year Claire D’Haese van Mercedes maakt promotie © Mercedes
Claire D’Haese, Fleet & Corporate Sales Manager van Mercedes-Benz Cars, maakt intern promotie binnen Mercedes-Benz. Ze wordt Head of Online to Offline voor de BeNeLux en wordt in haar oude functie opgevolgd door Steve Vanslype die naast hoofd van de fleetafdeling ook Head of Direct Sales & Used Cars is.


Sinds mei 2017 stond Claire D’Haese, die eerder dit jaar door de lezers van vakblad Fleet Magazine tot Fleet Manager van het Jaar werd uitgeroepen, aan het hoofd van de afdeling Fleet & Corporate Sales van Mercedes-Benz Belgium Luxembourg. Sinds 1 november heeft ze die verantwoordelijkheid ingeruild voor de functie van Head of Online to Offline bij Mercedes-Benz Cars voor de BeNeLux. 

Haar taken bij de fleetafdeling worden overgedragen aan Steve Vanslype die zijn nieuwe functie van Head of Fleet & Corporate Sales Mercedes-Benz BeLux combineert met zijn bestaande functie als Head of Direct Sales & Used Cars in de BeNeLux.

Onder leiding van Claire D’Haese groeide het Fleet & Corporate Sales team en kreeg onder meer de Fleet@Retail strategie vorm en werden de elektrische modellen van Mercedes-EQ op de fleet- & leasemarkt geïntroduceerd. Dit alles zorgde er in maart voordat ze werd uitgeroepen tot Fleet Manager of the Year. In haar nieuwe functie van Head of O2O zal D’Haese zich toeleggen op de verdere digitalisering van de dienstverlening aan de Mercedes-Benz klanten met als doel hen een luxueuze klantbeleving in zowel de online als de offline wereld te bezorgen - in België, Nederland en Luxemburg.

Steve Vanslype combineert sinds 1 november zijn bestaande verantwoordelijkheden als Head of Direct Sales & Used Cars BeNeLux met die van Head of Fleet & Corporate Sales voor Mercedes-Benz BeLux. De samenvoeging van beide functies is een gevolg van de nauwe verbondenheid van de twee activiteiten. 

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy