dinsdag, 25 oktober 2022

Anne Potemans is nieuwe PR Manager voor Hyundai, Isuzu en Maxus

Geschreven door  Stijn Blanckaert
Anne Potemans is nieuwe PR Manager voor Hyundai, Isuzu en Maxus © Astara
Astara Western Europe stelde zopas Anne Potemans aan als nieuwe PR Manager voor de merken Hyundai, Isuzu Maxus. Ze zal daarnaast mee zorgen voor de Corporate Communications van het bedrijf en werkt mee aan de organisatie van events voor Astara.


Sinds deze maand is Anne Potemans als nieuwe PR Manager bij Astara Western Europe aan de slag gegaan. Ze is er verantwoordelijk voor het PR-beleid en de contacten met de Belgische en Luxemburgse media voor de merken Hyundai, Isuzu en Maxus. 

Daarnaast zal Anne ook instaan voor het verder activeren van de merken via events- en sponsorwerking en zal ze ook de Corporate Communicatie van Astara mee helpen uitbouwen en zo het mobiliteitsverhaal mee vorm geven.

Vóór haar komst vervulde Anne diverse communicatie-, marketing en PR-functies binnen de autosector. Ze brengt meer dan 20 jaar ervaring en een uitgebreid netwerk mee. Ze is dan ook geen onbekende van het huis. Via haar zelfstandige activiteiten was ze in het verleden al werkzaam voor de merken die vandaag onder de Astara vlag opereren.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy