maandag, 03 oktober 2022

Steven Trentin is nieuwe Fleet Manager van Volvo Car Belux

Geschreven door  Stijn Blanckaert
Steven Trentin is nieuwe Fleet Manager van Volvo Car Belux © Volvo/Steven Trentin
Vandaag werd bekengemaakt dat Steven Trentin doorgroeit van Business Development Manager Corporate Sales naar Fleet Manager van Volvo Car Belux. Hij volgt daarmee Roeland Vriens op die als Head of Sales de overkoepelende verkoopverantwoordelijke van Volvo Car Belux wordt.

Steven Trentin maakt al drie jaar deel uit van Volvo en zal het fleetteam, dat bestaat uit Maxim Verdoodt en Joran Maes, Koen Corbeel, Greet Merens, Aurélie Vanhellemont en Joost Chielens leiden onder de eindverantwoordelijkheid van Roel Vriens die van New Car Sales Performance Manager opklimt naar de functie van Head of Sales van Volvo Car Belux.

Steven Trentin werkt sinds november 2019 voor Volvo en was voordien anderhalf jaar Business Development Manger voor Ford, na vier jaar voor Opel Belgium gewerkt te hebben als Business Sales Account Manager (2014-2018). Voordien had Steven functies in de FMCG-wereld bij Kellogg Company (2007-2014) en was hij ook een half jaar coördinator van de Levenslijn-actie van Medialaan (VTM).

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy