donderdag, 01 september 2022

Marie Lejeune is nieuwe commercieel directeur van Athlon Belgium & Luxemburg

Geschreven door  Dieter Quartier
Marie Lejeune is nieuwe commercieel directeur van Athlon Belgium & Luxemburg © Athlon/Marie Lejeune
Vandaag, 1 september, neemt Marie Lejeune de fakkel over van Els Descamps als commercieel directeur van mobiliteitsaanbieder Athlon in België en Luxemburg.Marie trad in 2017 in dienst bij Athlon als strategic accountmanager en werd in 2019 als salesmanager lid van het commerciële managementteam BeLux.

Voor ze bij Athlon aan de slag ging, bekleedde Marie functies in business development, key account- en productmanagement met zowel lokale als internationale verantwoordelijkheden in de automobiel- en rekruteringssector.

Als commercieel directeur wordt ze verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten, waaronder marketing en consultancy, en zal ze deel uitmaken van het BeLux directieteam, onder leiding van Michiel Alferink.

“Ik kijk er enorm naar uit om met de collega’s de positieve energie en drive van de hele ploeg nog verder uit te dragen. Samen met het volledige Athlon team focussen we op de nodige initiatieven om onze klanten te gidsen door de mobiliteitsvraagstukken van morgen”, aldus ​Marie Lejeune.

“De afgelopen vijf jaar heeft Marie uitgebreide inzichten verworven in onze sector en een enorme bijdrage geleverd voor onze klanten en aan onze cultuur. ​ Samen met haar sterke visie maakt dat haar de ideale kandidaat voor deze functie. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat ze samen met haar gedreven team de huidige uitdagingen in onze sector zal kunnen omzetten in opportuniteiten en mee zal bouwen aan duurzame oplossingen voor de huidige en toekomstige uitdagingen van onze klanten”, verklaart ​Michiel Alferink, algemeen directeur van Athlon Belgium

Athlon

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy