maandag, 01 augustus 2022

Steve Nys volgt Stef Holemans op als fleetmanager bij Toyota en Lexus Belux

Geschreven door  Dieter Quartier
Steve Nys volgt Stef Holemans op als fleetmanager bij Toyota en Lexus Belux © Toyota
Steve Nys start vandaag als de nieuwe fleetverantwoordelijke van Toyota en Lexus BeLux. Hij neemt de fakkel over van Stef Holemans en zal rapporteren aan Joris Clavie, Business Performance Director Toyota en Lexus BeLux.


Steve Nys heeft reeds 25 jaar ervaring in de automobielsector, bij o.a. FCA en Kia. Hij bekleedde er diverse functies in fleet, finance, sales & marketing. Met zijn uitgebreide expertise is hij de geknipte persoon om de fleetactiviteiten van Toyota & Lexus Belux verder uit te bouwen en de positie van beide merken op de fleetmarkt te versterken. Hij zal rapporteren aan Joris Clavie, Business Performance Director Toyota en Lexus BeLux.

Steve Nys, Fleet Manager Toyota en Lexus BeLux: “Ik ben blij dat ik Toyota en Lexus Belux vervoeg als Fleet Manager, en dat ik zo deel zal uitmaken van twee toonaangevende automerken in een steeds veranderende omgeving.Ik kijk er naar uit om mee te werken aan Toyota en Lexus’ verdere transformatie naar duurzame mobiliteit, en naar de uitdaging om onze fleetklanten hierin bij te staan met oplossingen op maat van hun bedrijf.”

Joris Clavie, Business Performance Director Toyota en Lexus BeLux: “Met de aanstelling van Steve Nys willen we onze positie in de fleetmarkt verder versterken en nog meer groei realiseren. Met de lancering van de nieuwe elektrische Toyota bZ4X en Lexus RZ kijken we met veel vertrouwen de toekomst tegemoet. Daarnaast bieden onze zelfopladende hybrides duidelijke TCO-voordelen in de huidige fleetmarkt. Het fleetteam onder leiding van Steve is dan ook klaar om de huidige en toekomstige Toyota- en Lexusmodellen succesvol te positioneren op de fleetmarkt.”

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy